Trebalo bi da moze. Stim sto kod yahoo-a ne mozes tek tako da se konektujes na njihov server. Moras da budes pretplatnik yahoo mail-a plus. Ili tako nesto... Potreban ti je program YPOPs, on kontaktira sa yahoo-om i preuzima poruku kad stigne. YPOPs ti samo pomaze oko prenosa poruka ,sve ostalo ide naravno preko thunderbird-a.
I ja ga koristim i program je skroz ok. Mozes gomilu toga da uradis u njemu , da podesis posebno naloge , da svakom dodelis svoj inbox ali mislim da opcija sa yahoo nije moguca ali gmail radi. Stim sto za gmail moras prvo na sajtu gde je web mail da ukljucis opciju Enable POP for all mail . toliko sam ja otkrio do sada.
Instaliraj extenzije WebMail i WebMail-Yahoo (potrebne su obe), podesis sve sto treba (verovatno pise na sajtu odlake ces skinuti extenzije) i to je to.
Koristim ovo ...pa godinama unazad, sve radi ok. Mozes i da saljes i naravno da primas poruke sa Yahoo naloga.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.