Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Gmail...zna li neko razlog?
STRANA 1 OD 1
MACHINE Gmail...zna li neko razlog? 20.06.2008. 11:22 T10556

status: user
broj poruka: 5704
Ja postu skidam preko MS Outlook Express tako sto je kao account namesteno da skida poruke sa servera i da ih tamo brise. E od pre nekoliko dana on vidi poruke ali nece da ih skine automatski tj. izadje timeout posle 60s (nebitno je stamp) i nece. To se isto desava i na drugim masinama ko ovako skida mail. Preko sajta moze da se vidi ali me to smara jer sam ovako naviko. Zna li neko zasto se to desava, posto ni automatic configurator sa google-a ne menja nista od adresa portova sto se eventualno promenilo?!

- A N G E L -
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
limunche Re: Gmail...zna li neko razlog? 20.06.2008. 11:53 #59703

broj poruka: 426
Meni sve radi normalno, stim sto ja koristim Incred Mail umesto Outlook-a ali to je sve isto sranje...jesi pokusavao da u Outlook-u obrises taj Account i onda da napravis isti? i ja sam jednom imao neku frku oko toga i cini mi se da je nakon toga proradilo...

Kiseo sam pa sta...

:: Ja postu skidam preko MS Outlook Express tako sto je kao account namesteno da skida poruke sa servera i da ih tamo brise. E od pre nekoliko dana on vidi poruke ali nece da ih skine automatski tj. izadje timeout posle 60s (nebitno je stamp) i nece. To se isto desava i na drugim masinama ko ovako skida mail. Preko sajta moze da se vidi ali me to smara jer sam ovako naviko. Zna li neko zasto se to desava, posto ni automatic configurator sa google-a ne menja nista od adresa portova sto se eventualno promenilo?
::
:: - A N G E L -
Vaskev re 20.06.2008. 13:01 #59707

broj poruka: 1673
Outlook 2003, nikakvih problema sa Gmailom, nemam predstavu sta moze biti problem. Jedino da proveris sva setovanja i proveri status accounta.

shkomi probaj 20.06.2008. 13:10 #59708

broj poruka: 852
Probaj da ugasis antivirus i firewall, pogotovo ako imas ESS, znaju da zaglupe podesavanja
Devize devize bonda elema

goranvu DNS 20.06.2008. 16:18 #59718

broj poruka: 195
Hoće DNS-ovi da prave problem. Meni je sve radilo normalno, osim Compuserve maila - poceo je da radi sve gore i gore, da bi na kraju maltene stalno imao timeout. Kas sam upisao drugi DNS, sve je proradilo lepo. Evo probaj da upises 85.222.180.131 kao primarni DNS.
Inače, meni je GMail uvek radio normalno.
MACHINE ESS 20.06.2008. 16:37 #59719

Moguce je ali sta sad??? Naime imao sam novu verziju 3.0.657 i ona je opasno bugovala, neke fajlove je gusio pri scanu, nije dao da se digne alcohol, ma i menije je usporavao...njega sam ubio i to je nestalo. Sada sam na v2.7 i to ne radi ali GMail nikako bez obzira sto ga ubijem...isto je i kod drugarice sa istom verzijom. Ali sam to skinuo pa opet. Parametri su ponovo podeseni ali nista. Jedino ako nije zabrljao nesto duboko u registry. On inicajlizuje broj poruka ali to je to, nece da skine vec istekne zadato vreme i izbaci gresku.

- A N G E L -

Bakirdi The Bat! 20.06.2008. 17:50 #59721

broj poruka: 47
Je naznam ljudi zasto jos uvek koristite Outlook kada je uveliko prevazidjen. Verujem da je stvar navike ali postoje toliko mnogo jednostavnijih i bolljih resenja za Email.
Probajte The Bat! http://www.ritlabs.com/en/products/thebat/ i olaksajte sebi zivot!!!

dzonihsv Mozilla Thunderbird 20.06.2008. 18:25 #59725

broj poruka: 331

A thunderbird, nju niko ne koristi?

Ja je koristim i radi super, na pocetku je malo zeznuto sa podesavanjem al posle radi sasvim dobro. Bez ikakvih prekida i sl.stvari.
rasha44 Re: The Bat! 20.06.2008. 21:24 #59744

broj poruka: 1492
Ja koristim The Bat! najmanje 8 godina. U pocetku je malo zeznuto snaci se sa gomilom opcija, ali posle sve ide kao po loju. Ko zeli da proba, nek skine Home verziju, ima manje zezanja oko podesavanja. Najnovije verzije Home i Pro imate svuda,
pa i na warez-bb.

Gmail sam podesio da mi sav mail prosledjuje na `domacu` adresu i lepo ga sam filtriram preko The Bat! Connection Centre. Primim ono sto hocu, a ostalo se brise direktno na serveru.

Pozz.

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

:: Je naznam ljudi zasto jos uvek koristite Outlook kada je uveliko prevazidjen. Verujem da je stvar navike ali postoje toliko mnogo jednostavnijih i bolljih resenja za Email
:: Probajte The Bat! http://www.ritlabs.com/en/products/thebat/ i olaksajte sebi zivot!!
MACHINE ??? 20.06.2008. 21:25 #59745

Ja nisam pitao za savet na sta da predjem osim OE vec da li neko zna sta bi moglo biti. Inace, kada nema poruke uredno odradi operaciju, prodje da nema tj. 0 i normalno terminira. Ai ako ima makar jedna onda ide u petlju i zavrsi greskom.

- A N G E L -

rasha44 Re: ??? 20.06.2008. 21:45 #59746

broj poruka: 1492
Ljudi bi ti sigurno pomogli da znaju. Ocigledno je da nema mnogo onih koji koriste OE ili Outlook.

Sorry.

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

:: Ja nisam pitao za savet na sta da predjem osim OE vec da li neko zna sta bi moglo biti. Inace, kada nema poruke uredno odradi operaciju, prodje da nema tj. 0 i normalno terminira. Ai ako ima makar jedna onda ide u petlju i zavrsi greskom
:: - A N G E L -
Equinoxe Re: ... 21.06.2008. 00:27 #59766

broj poruka: 12057

Thunderbird je majka....ili otac, jebem li ga sad....ali je fantastičan mail klijent.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

shkomi nisam bio pri kompu 21.06.2008. 10:41 #59801

broj poruka: 852
PA kasnim
Meni je ESS pravio probleme sa mailovima koji imaju attachments, mailovi samo sa tekstom su prolazili, nije mi pomoglo ni instaliranje thunderbirda, ali da me ubijes ne mogu da se setim sta je upalilo jer sam svasta pokusao, znam da je bio instal deinstal ESS, sad mi je ess 3.0.650.0

Devize devize bonda elema

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs