Ovaj firefox pamti sve i svasta u liniji za web adrese. Jel ima neki nacin da se to izbegne i da pamti samo ono sto se ukuca (neki add on ili plugin ...) ?
Ja sam vise nego razocaran sa ff3. Adress bar je ocajan. Mozda predjem na operu...mada i ona je shit u nekim stvarima. ___________________________________________________________________ It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, that has grown and spawned a darkness, a darkness we can not tolerate.
Ja godinama koristim Operu, a pre toga sam probao gomilu drugih koji se naslanjaju na IE engine. Probao sam i Firefox i nije me oborio s nogu. Doduse, priznajem da tu mnogo utice i navika, ali Opera ima mnogo vise ugradjenih opcija za konfiguraciju, bez potrebe da se skidaju plug-ins. U svakom slucaju, svi browseri su u nekim stvarima shitoviti.
Nemoj samo da instaliras novu verziju 9.50, ima tonu bagova. Deinstalirao sam je posle 2 sata probe. Poslednja dobra verzija je Opera 9.27.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
koristim je na poslu uz ff. Svidjaju mi se Mouse Gestures npr. i sto ti kazes, gomila customize opcija. Firefox je fin...ali ne mogu da svarim ovaj adress bar nikako...kakva nebuloza. Naravno, nista nije savrseno...al uvek od 2 zla biras manje zlo, jelte. Nije mi stvarno jasno o cemu su oni mislili. Ono kao svaki link bookmarkujes da bi mogao da se snadjes a adress bar ti sluzi da izvrsis samoubistvo kad ti se smuci zivot. 2 in fuckin 1. ___________________________________________________________________ It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, that has grown and spawned a darkness, a darkness we can not tolerate.
Pamti svaki link, gomilu informacija prikazuje sto je veoma zbunjujuce i nepregledno, prikazuje bookmark linkove itd ___________________________________________________________________ It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, that has grown and spawned a darkness, a darkness we can not tolerate.
I ja sam dugogodisnji ljubitelj opere...Naime,u svoje vreme sam i merio preciznost tj. brzinu svakog browsera i opera je uvak bila najbrza i uvek najlaksa za koriscenje..Sve ti je pri pri ruci...Kako Rasha rece,ova 9.5 verzija je tako bagovita da je to strasno!Sad sam na Vatrenoj lisisci, i nije tako losa ova nova verzija...Sa berzom lepo saradjuje mada mi se sto-sta i ne svidja!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
za Add-on ___________________________________________________________________ It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, that has grown and spawned a darkness, a darkness we can not tolerate.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.