Od pre nedelju dana koristim RC1 i mogu reci da je odlicna jedino sto nije jos reseno je da addons tj dodaci za istu nerade svi,tj. nerade bas svi koji su radili na verziji 2.Ali verujem da ce i to biti brzo reseno.Danas je download day na mozilinom sajtu,oni hoce da postave novi svetski rekord po broju download-a pa ako hocete ucestvujte,ja jesam i skinuo sam najnoviju verziju.
Evo, testiram je jedno pola sata, 90% plaginova i tema koje sam koristio rade normalno, ne vidim neku jasno vidljivu vizuelnu razliku, ali radi osetno brže, što je najbitnije. Sve u svemu, isplati se preći, DALEKO je bolja od RC1 i RC2 verzije...
ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. American Grafitti
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.