Samo da proverim da li i vi imate problema sa telekomovim adslom ili je to samo prob. kod mene. radi radi i onda fast reconect sto je dovoljno da me disconektuje dok igram dotu .Znam da do kompa nije jer je format pre par dana podignut nov .ima li jos ko ovakvih prob. ili da zovem tehnicku podrsku .Unapred hvala
hvala majstore na brzom odgovoru nisam ni sumnjao da se neces odazvati na probleem.... gohstovao sam se trenutno pa ce mo videti ..za sada je sve ok/hvala jos jednom
To sto Bax ili neko drugi u datom momntu nema ili ima probleme ne znaci nista....moze da se desi da gospoda nesto `rade`, naravno uvek u sred dana na nekoj od centrala i da ti net malo malo ne radi a da drugima radi.... ili obrnuto... zemlja Srbija, navikni se!!!!!
Sasvim tacno. Pitanje je samo na kojoj si centrali, posto oni vec mesecima non stop nesto budze. Ja sam kod Beocity-ja, pa mi prekida i van perioda koji Telekom najavljuje. Evo, bas sad, kad sam se spremio da ubacim poruku, pukla je veza na 30-tak sekundi.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: To sto Bax ili neko drugi u datom momntu nema ili ima probleme ne znaci nista....moze da se desi da gospoda nesto `rade`, naravno uvek u sred dana na nekoj od centrala i da ti net malo malo ne radi a da drugima radi.... ili obrnuto... zemlja Srbija, navikni se!!!! :: :: ::
hvala jos jednom na odgovorima i kao sto rece zmelja srbija sta reci + sto mi koji smo iz centtralne srbije smo zadnja rupa na svirali sto se bilo cega tice a kamoli adsl da radi kako treba smao sam hteo da vidim dali generalno zezaju ili samo nas iz centralne srbije.hvala svima
p.s -od kako sam okacio post nije nijednom puklo(da kucnem u drvo) :)))))))))))))))))))))))))))))))
Meni ne puca. Samo se stupidno zablokira ili uspori u nekim periodima (recimo, pre 8-9 dana a onda uz pauze koja 4-6 dana unazad), ali nije bilo pucanja. Usput, uspeo sam da dobijem odgovor od Telekomove podrške, na mail, u relativno rekordnom roku (uz to moje prvo pismo nije baš bilo prijatno, ništa napadno, ali, bar antipatično za njih - pitao sam kako da ih otkačim...) pa da iskoristim priliku da ih pohvalim, pošteno je.... A, da čačkaju nešto po centralama, to je normalno. Zašto bi to radili noću? Kad mogu danju... Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.