imam rapidshare premium nalog koji traje do kraja jula i posto necu paliti komp sledece dve ipo nedelje, hocu da ga pozajmim drugu za to vreme... sad me zanima, kolike su sanse da mi ovi iz rapidshare-a ukinu account, tj da provale da sam ja to pozajmio nekome?
ili se ide po sistemu da samo jedan komp sme da koristi nalog u jednom trenutku, nezavisno od lokacije, ip adrese ili cega vec?...
Iz licnog iskustva mislim da su moguce sve `malverzacije` samo dok se ne prekoraci onaj limit od 50gb za 5 dana. Znaci da moze isti nalog da se koristi na vise kompjutera cak i u isto vreme bez ikakve frke...
Pitanje sam postavio licno rapidshare podrsci kao u fazonu da li ja i ortak ,posto hocemo zajedno da uplatimo nalog, mozemo istovremeno da skidamo i da li je problem dinamicka ip adresa...
Odgovor je bio :
Hello,
it is not a problem to use an account at several computers or with different IP addresses –. even if they are in different countries.
But it is forbidden to share the account with other persons or to post login data in forums.
:: Pitanje sam postavio licno rapidshare podrsci kao u fazonu da li ja i ortak ,posto hocemo zajedno da uplatimo nalog, mozemo istovremeno da skidamo i da li je problem dinamicka ip adresa.. :: :: Odgovor je bio :: :: Hello :: :: :: it is not a problem to use an account at several computers or with differen :: IP addresses –. even if they are in different countries :: :: But it is forbidden to share the account with other persons or to post logi :: data in forums :: :: :: Best regards :: :: RapidShare AG - Support Tea :: :: RapidShare A :: Gewerbestrasse :: CH - 6330 Cha :: :: :: Tako da niko ne mora da brine... :: :: Pozz!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.