Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Rapidshare premium nalog za DZ mozgalica
STRANA 1 OD 1
Zmajko Rapidshare premium nalog za DZ mozgalica 13.06.2008. 17:23 T10400

status: user
broj poruka: 1228
Elem, imam nalog koji su mi likovi sa Rapida produzili do 01.07.
Kad je okacen novi sajt poslao sam bug report i javili se ljudi danas jer i dalje pravi problem =P
Cisto sumnjam da sam bas bio prvi ali eto... Javili se ljudi. Bug report period je zavrsen jos 06.07. ako nekog to uopste interesuje. Ima na `News` na rapidu obavestenje ako neko hoce da procita.

Znaci, ko resi enigmu do sutra uvece i ispostavi se da je bio u pravu dobija od mene na koriscenje ovaj nalog. Ja ga i ne koristim, a likovi su mi produzili nevezano da li cu/cete problem resiti tako da...

Ja sam umoran kao pas i zatek`o me pred odlazak na spavanje posle skoro 50 sati nespavanja, a veceras idem na neki rodjendan tako da ja necu stici da pogledam do sutra uvece.

Problem je sledeci:
U Firefox-u se javlja bug u navigacionom meniju sajta. Ponekad radi kako treba, a ponekad se desi da se meni `preklopi`... Kliknite par puta na dugme `Home` ili neko drugo par puta ako se desi da radi kako treba. Meni redovno zabaguje ali evo sad sam probao 4 puta i uvek bilo oket. =)
Evo opet proverio i baguje. Nema pravila, a ja sumnjam na CSS iako je kod validan sto se ne moze reci za CSS na PCBerzi gde stoji i to vec iha-ha:
text-align: centar.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Zmajko Brate... Ovo mesto se raspada 13.06.2008. 17:27 #58664

Mislim na forum kao kod, a ne kao zajednicu.
Ode moj text iza onog ismevanja CSS-a na kraju. Tako mi i treba.

Ne znam sta sam kucao ali se secam da sam se lepo izvinuo ljudima kojima sam protracio par minuta zivota i onima kojima sam pogurao temu van prve strane.

Pozdrav!
Ognjeni Re: Brate... Ovo mesto se raspada 13.06.2008. 19:05 #58675

broj poruka: 4518
meni radi oke, ne baguje ...10 ak puta sam probao...mada i dalje mi nije jasno sta tacno trazis, koji odgovor u zamenu za rapid... ili sam i ja previse umoran pa ne vidim :)

Ajd uzdravlje :)

:: Mislim na forum kao kod, a ne kao zajednicu
:: Ode moj text iza onog ismevanja CSS-a na kraju. Tako mi i treba
::
:: Ne znam sta sam kucao ali se secam da sam se lepo izvinuo ljudima kojima sam protracio par minuta zivota i onima kojima sam pogurao temu van prve strane
::
:: Pozdrav!
murakami Meni apsolutno ni jednom nije zbagaovalo od kad je novi sajt( a ni pre )... 13.06.2008. 22:46 #58707

broj poruka: 198
Pozz
MaliAbner Ma terah ih... 14.06.2008. 00:04 #58722

broj poruka: 7769
Pise da free korisnici mogu da skidaj jedan fajl na sat a kad probas popijes macora i vidis da je i dalje stara fora koliko si skinuo mb cekas toliko minuta.
Sreca pa imam prekidac na ruteru i cao... al smara do kesice...

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

Zmajko ... 14.06.2008. 22:35 #58846

Znaci niko nije video ovako nesto U Firefox-u?
http://img152.imageshack.us/my.php?image=rapid0kl4.jpg

Hmmm... I meni cini da je sve u redu ali s` vremena na vreme, kad posetim neku stranu, desi se ovako nesto.

Glup neki bug...

Elem, posto niko nije izneo neko resenje - nema ni nagrade =P
Salim se... Jedan je ipak dobio. Abneru - proveri mail.

Pozdrav!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs