Pozz drugari sta ima :) Pazario sam sa ortakom premium na 6 meseci.... Sta znace ovi poeni ... i ako mozete da mi kazete koji sajt redovno azurira filmove....
Što se poena tiče, http://rapidshare.com/faq.html, 5. pitanje je vezano za poene. A onaj BB sajt je ubedjlivo najjači. Saso mange. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Skupljas poene da bi ih zamenio za premium account
09.06.2008. 20:40
status: user broj poruka: 280
Evo ti citat sa sajta: Each time a Free Users downloads your files, you gain points. You get a RapidPoint for each download, provided that the file is bigger than 1 megabyte and the user has not generated more than 5 RapidPoints in the last hour. Your files have to be stored in the Collectors’ Zone or the Premium-Zone so that we can assign the download to your account. RapidPoints can be exchanged for a Premium account or to extend your Premium membership. For this, you can go to the menu option `Redeem RapidPoints` in the Free Zone or Premium Zone.
Prevedeno na srpski - slobodno zaboravi na ovu zajebanciju jer je kod nas upload katastrofalan.
Ja skidam sa Forumshare.net - ne treba ti registracija da bi video linkove sa foruma.
imam na poslu upload 80 Mbit .... Nego sad sam izvalio da mi treba neki menager da naredjam linkove .... itd Koji prog dakle :D ??? ___________________________________
Internet Download Manager. Samo da ne prihvataš nove update-e koje ti nudi program, već da to radiš instalacijom novih verzija koje ćeš več naći gde...? Na RapidShare-u!
Po(j)ene dobijaš upload-om datoteka i uplatama. Sa 10.000 poena možeš da: a) produžiš pretplatu na još mesec dana b) otvoriš još jedan nalog u trajanju od mesec dana - zgodno ako ti treba više od 50Gb download-a za 5 dana...
e sada sto se tice uploada i ponena ako imas vremena da postavis to sto uploadujes na sto vise foruma to vise poena :D ja na primer imam preko 150gb na rs i za 1 mesec skupim oko 30 000 poena sve u svemu nije lose ako imas malo vremena da postavis to.. e da zaboravi kad skupi 10 000 poena mozes da otvoris novi premium acc u trajanju od 30 dana ili da produzis svoj..
Ako ste uplatili kod Globaltrenda, za bilo koji period se dobija 8000 poena. Ako nista ne upload-ujete na Rapidu, treba vam 12.000 poena da dobijete 1 mesec besplatno. Prema tome, najvise se isplati uplacivati po 3 meseca. Posle druge uplate, dobijete jedan mesec vise (ostaje vam 4.000 poena) i posle trece jos jedan. Onda sve ispicetka.
Pozz.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Hi momački, .. njegove vrlo velike informativne ideje zajedničke ovdje koristan za mnoge druge koji trebaju ovu vrstu stvari, ... Cijenim ovaj napor, .. Anthony
Definitivno je najbolji warez.Recimo,postujes sada neki film i sl,a za 10 min tvoj post ne mozes ni da nadjes na prvih par strana...Mislim da trenutno broje oko 4 miliona usera.Tako da im nema premca sto se tice azuriranja.Sve sto se pojavi izaci ce za 5 min i na warezu.
P.S.Dobar ti Avatar,hahahahaa
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: jel ima neki sajt da nije forum! :: :: `?? :: __________________________________ :: :: Eagle 8500GT = zlo :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.