Ja sam oduševljan CryptLoadom, a radi mi i Elephant jer koristim externi (isti za oba) reconnector. Kako ti reconnect-uješ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
sam probao da kao spoljni reconnector u CRYPTLOAD-u stavim Isti onaj reconnector koji sam koristio u ELEPHANTU(radio je k`o zmaj),zave se Huawei auto usb ip changer,ubacim ga u folder CRYPTLOAD-a po imenu Router i u opcijama podesim start file taj reconnector!
Kako misliš radi? Da li ti Elephant čita slova na Rapidu?
:: :: Ja sam oduševljan CryptLoadom, a radi mi i Elephant jer koristim externi (isti za oba) reconnector. Kako ti reconnect-uješ :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
Za slova me pita, kad nije happy hour, ali oba rade reconnect kako treba, a ovde je to problem. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
ovim drugim reconnectorom NECE da radi!!! Bax u koji folder stavis reconnector,i kako tacno podesis opcije? Koliko postavis opciju WAIT TIME AFTER RECONNECT?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.