kako se raspakuju file-ovi skidani sa rapidshare-a!!! naime, kada raspakujem direktorijum, unutra imam jos 10 zipovanih direktorijuma pa onda u svakom od njih filiovi pojedinacno zapakovani!!!
imam cudan osecaj da propustam neku elementarnu stvar... nemoguce da je ovo ovako dosadan i mukotrpan posao...
Pa raspakuj dok ne ponestane rar-ova tj dok ne dodjes do tvog fajla ( iso,avi,exe ...) pa posle njega extraktuj gde hoces (samo ga prevuci na zeljenu lokaciju).
Ili ako ima puno malih rar fajlova od npr 10mb-a , onda ih selektuj sve i extraktuj gde hoces.(sve ih selektuj pa desni klik na jedan od njih pa onda klikni na `extract here/to directory..)
ok, selektujem ja sve zapakovane direktorijume i extraktujem na zeljenu destinaciju ali me je retardirano sto sad svaki od njih ima u sebi jos zapakovanih stvari...
mislio sam da ima neki elegantan nacin da se to odjednom odradi... ode mi celo prepodne na sredjivanje download-a
ok, selektujem ja sve zapakovane direktorijume i extraktujem na zeljenu destinaciju ali me je retardirano sto sad svaki od njih ima u sebi jos zapakovanih stvari...
mislio sam da ima neki elegantan nacin da se to odjednom odradi... ode mi celo prepodne na sredjivanje download-a
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.