Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Nece da otvara neke stranice...
STRANA 1 OD 1
saa Nece da otvara neke stranice... 08.06.2008. 13:45 T10288

status: user
broj poruka: 124

Od pre neki dan nece da mi otvara neke stranicena netu.Pre toga sam instalirao antivirus Kasper,mislio sam da je do njega pa sam reinstalirao Win i na cisto bez njega opet nece...
Verovatno je do provajdera ali opet mi nije jasno ...zasto nece sve stranice da otvara na netu.Uglavnom otvara domace sajtove...
Jel imao ko slicnih problema ?

Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
loce dok 08.06.2008. 13:56 #57888

broj poruka: 400

sam imao kasperskog nije hteo sve da otvara. Recimo na evenbalance.com nije hteo ni pod razno, pa sam po punkbuster isao okolo-naokolo. sa avirom i zone alarmom hoce svuda, ali cemo videti kakav je posto je na racunaru tek desetak dana.
ostao je problem sa youtubeom pocto nekad hoce, nekad nece da ocitava klipove. ono podje 2 sekunde pa stane. provalio sam kad izgasim sve prozore da radi normalno, ali smara, da bih gledao klip mora da bude upaljen samo youtube.

Equinoxe Re: 08.06.2008. 15:29 #57893

broj poruka: 12057

Daj par stranica sa kojim imaš problema pa da proverimo.....imam 3 različita antivirusa na poslu, pa ću da proverim.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

nbot :II 08.06.2008. 16:24 #57904

broj poruka: 192
Meni npr nije hteo da otvara myspace,gamespot i jos neke kada sam povezao modem (imam telekomov adsl) preko USB-a kada sam ih nazvao rekli su mi da ga prosto povezem preko ethernet kabla i gle cuda sad radi:)))

PS Samo mi Firefox nije hteo otvarati stranice,opera je sve otvarala i dok je modem bio povezan preko usb-a.

saa re 08.06.2008. 16:25 #57905

broj poruka: 124

http://www.softimage.com/

http://ati.amd.com/support/driver.html

i td ..i td i josh puno njih

nece skoro ni`jednu samo neke domace mogu
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs