A pošto ti uspori OS biće kompletno kao i Vista ako ne i gore. Što se ljudi toliko brinete kako izlgedaju prozori. Ko ih šiša, radi te posao i uživate. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Да ће да му успори ОС , то хоће, као и сваки `трансформишући пакет`. Али неће бити да је Виста спора. Ево, имам је и нема те апликације, програма, игре, која не ради брже на Висти, или се брже одзива. Заиста не знам чиме сте ви све затрпали рачунар, па вам споро ради? Или сам ја изузетан хакер, па умем да подесим да ради брзо, много брже од маторог XP - а? Отварање рецимо Офиса је готово тренутно, као и најновијих игара. Ви гарантовано имате море програма типа - Демон тулс, а то зна итекако да успорава и заглављује.
:: :: Ma kakvi, Vista je u stvari najbolji OS koji je M$ ikada napravio, ni meni nije jasno zašto ga pljuje 75 i više posto korisnika :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
Не кажем да је најбољи ОС али није тачно да је лош! Тих 75 одсто корисника су заправо људи несклони добрим променама, унапређењима, и томе сл. Вероватно су га користили неколико сати и дошли до `уверења` да је знатно лошији од претходника. Нисам склон да хвалим била шта ново ако оно не испуни моја очекивања. То важи за Висту. Пробао сам је, тачније имам је као једини ОС на машини коју сам пре неки дан описао и не прави ми ниједан једини проблем, а сам знаш да меморија коју поседујем (количина) није довољна за брз рад, јер користим Ултимате издање. Упоредивши рад на Висти и рад на ИксП - у мој глас ће увек да оде у правцу овог првог! А већ је било речи о салвама осуде (на другим темама) када се појавио ИксП, који је заменио `непревазиђену` 98 - цу.
Толико што се тиче оног најважнијег. Но, сам изглед Висте у упоређењу с ИксП - ом је велики помак. Спрам Висте ИксП изгледа као бледи цртани филм!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.