Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Naslednik Cryptload-a , Elephanta , USD-a...je stigao!!!
STRANA 1 OD 1
dzonihsv Naslednik Cryptload-a , Elephanta , USD-a...je stigao!!! 06.06.2008. 18:46 T10253

status: user
broj poruka: 331

JDownloader !!!

Evo ljudi nama sirotinji resenja. :D
Radi sa Rapidshare-om i jos mnogo drugih hosting sajtova.( MU,FF,DF,NL,UP,SS itd)
Desifruje slova na rapid-u, licno probao. Znaci cool...

Radi 100%. Ima isto opcije kao i Cryptload (moze na isti nacin da radi router recconect i sl). Isto kao i ovi ostali samo bolje. Moze sam da skida kad je happy hour i jos mnogo toga.

Kad upalite program pustite ga da skine potrebne update-ove.

Link: http://rapidshare.com/files/120546803/jdownloader.rar

Ako ne pocetku jezik bude na turskom ili slicno ,sledite ovo: U meniju JDownloader-a kliknite na Ekstra Ayarlar onda na Genel Yapidalirma pa onda sa strane cete dobiti mnogo nekih opcija ,tada kliknite na Arayuz ,posle toga sa desne strane videcete da pise Turkish , postavite na english i onda u donjem desnom uglu kliknite na Kaydet ve Yeniden Baslat. I to je to. Sacekajte da se restartuje program i furajte.

Pozz

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re 06.06.2008. 19:16 #57658

broj poruka: 12057

Lovely jubbly, samo što će za koji minut da se javi SkyFire i da nam kaže da je to staro godinu i po dana.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

dzonihsv Re: Re 06.06.2008. 19:20 #57661

::
:: Lovely jubbly, samo što će za koji minut da se javi SkyFire i da nam kaže da je to staro godinu i po dana
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

Koliko god da je staro , vazno je da radi. Moze da bude starije od samog interneta, nema veze :D
sstef Re 06.06.2008. 19:45 #57666

broj poruka: 120
Kako pravish scripte za svoj ruter?Ja ima TP Link 8811.

dzonihsv re 06.06.2008. 20:01 #57670

Skines ovo,Live http headers : https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3829 . Upalis i onda rucno diskonektujes i konektujes ruter. Live Http Headers snima to sto ti radis. Posle odes na http://cryptload.info/clr2/ i pratis upustva. Nije tesko ,snacices se. A drugi nacin je preko Macro Recorder-a (on snima sve sto ti radis kao sto su pokreti misa i sl. ) . Posle to pusta kao playback ,ali u real-time. Tj uzivo(da tako kazemo).

Mada evo ti ovo , ove je clr file za tvoj ruter, da ti bude lakse ,da se ne mucis bezveze : http://rapidshare.com/files/120563546/myRouter.rar
sstef Re 06.06.2008. 20:06 #57671

Ja sam podesio za Cryptload.Znachi samo da prekopiram fajl u direktorijum gde je instaliram softver.Hvala
murakami Re: Re 06.06.2008. 20:20 #57673

broj poruka: 198

:: Lovely jubbly, samo što će za koji minut da se javi SkyFire i da nam kaže da je to staro godinu i po dana
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Prognoziram isto !!!
SkyFire Re: Re 06.06.2008. 20:46 #57678

broj poruka: 18472
6 Meseci

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049

sstef Re 06.06.2008. 20:50 #57680

Moze li josh malo pomoci?.Gde da stavim fajl za ruter koji je inache clr extenzije?Vidim da ima neki jd direktorijum u kome se nalazi direktorijum router,u tom direktorijumu su fajlovi ekstenzije xml.Kada upalim program treba da odaberem configuration pa zatim Reconnect i tu da odaberem Live Header?Nadam se da sam na pravom putu.Hvala
Poz!
Ognjeni ... 06.06.2008. 21:05 #57684

broj poruka: 4518
ljudi to je staro godinu ipo dana :) ....sto se tice toga...pogotovo sad kad su duplirali sa 25 na 50 gb vise se ne vracam na te mumbo jumbo change ip gluposti ... :)

Ajd uzdravlje :)

pasduh Re: Re: Re 06.06.2008. 21:16 #57685

broj poruka: 451

@bax2003
hahahahahahahahhha

:: 6 Meseci
:: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
:: @PCBeast@
:: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
:: ::
:: :: Lovely jubbly, samo što će za koji minut da se javi SkyFire i da nam kaže da je to staro godinu i po dana
:: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Equinoxe Re 06.06.2008. 21:22 #57686

broj poruka: 12057

Čudno mi je to pošti me je zabolo njihovo ograničenje pre oko 3-4 meseca.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

dzonihsv Re: ... 06.06.2008. 21:24 #57688

:: ljudi to je staro godinu ipo dana :) ....sto se tice toga...pogotovo sad kad su duplirali sa 25 na 50 gb vise se ne vracam na te mumbo jumbo change ip gluposti ... :
:: Ajd uzdravlje :)

Umesto sto bih sa premiumom skinuo oko 6gb dnevno, ovako skidam 4gb-a i to za dz.

Ponekad ne skidam nista i po 3-4 dana,mozda i 5. Tako da premium mi jos ne treba. Al kad zatreba...

Ognjeni Re: Re: ... 06.06.2008. 23:50 #57703

broj poruka: 4518
ma ja skinem 25 gb za 2 dana i onda mi komp 3 dana ne skida nista ili se dovijam pomalo prekok ovih tupavih programa koji sluze samo za mucenje...tako da ovih 50 je fenomenalno....60 gb bi bilo savrseno ali ... :) nista nije savrseno ...
Ajd uzdravlje :)

:: :: ljudi to je staro godinu ipo dana :) ....sto se tice toga...pogotovo sad kad su duplirali sa 25 na 50 gb vise se ne vracam na te mumbo jumbo change ip gluposti ... :
:: :: Ajd uzdravlje :)
:: Umesto sto bih sa premiumom skinuo oko 6gb dnevno, ovako skidam 4gb-a i to za dz
:: Ponekad ne skidam nista i po 3-4 dana,mozda i 5. Tako da premium mi jos ne treba. Al kad zatreba..
zandarm Re... 07.06.2008. 00:18 #57707

broj poruka: 1454

Meni ovo neće da šljaka... Očigledno ja ne umem da postavim opcije... Može pomoć? U Elephantu su mi bile podešene kao za dial-up, a to ovde ne vidim.

Daum ... 07.06.2008. 05:53 #57736

broj poruka: 12794
I dok se svi drkate oko rapida i njihovog ogranicenja i svih tih budjavih programcica, ja preko news-a skinem mesecno preko 200 GB...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs