Evo ljudi nama sirotinji resenja. :D Radi sa Rapidshare-om i jos mnogo drugih hosting sajtova.( MU,FF,DF,NL,UP,SS itd) Desifruje slova na rapid-u, licno probao. Znaci cool...
Radi 100%. Ima isto opcije kao i Cryptload (moze na isti nacin da radi router recconect i sl). Isto kao i ovi ostali samo bolje. Moze sam da skida kad je happy hour i jos mnogo toga.
Kad upalite program pustite ga da skine potrebne update-ove.
Ako ne pocetku jezik bude na turskom ili slicno ,sledite ovo: U meniju JDownloader-a kliknite na Ekstra Ayarlar onda na Genel Yapidalirma pa onda sa strane cete dobiti mnogo nekih opcija ,tada kliknite na Arayuz ,posle toga sa desne strane videcete da pise Turkish , postavite na english i onda u donjem desnom uglu kliknite na Kaydet ve Yeniden Baslat. I to je to. Sacekajte da se restartuje program i furajte.
:: :: Lovely jubbly, samo što će za koji minut da se javi SkyFire i da nam kaže da je to staro godinu i po dana :: :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
Koliko god da je staro , vazno je da radi. Moze da bude starije od samog interneta, nema veze :D
Skines ovo,Live http headers : https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3829 . Upalis i onda rucno diskonektujes i konektujes ruter. Live Http Headers snima to sto ti radis. Posle odes na http://cryptload.info/clr2/ i pratis upustva. Nije tesko ,snacices se. A drugi nacin je preko Macro Recorder-a (on snima sve sto ti radis kao sto su pokreti misa i sl. ) . Posle to pusta kao playback ,ali u real-time. Tj uzivo(da tako kazemo).
:: :: Lovely jubbly, samo što će za koji minut da se javi SkyFire i da nam kaže da je to staro godinu i po dana :: :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
Moze li josh malo pomoci?.Gde da stavim fajl za ruter koji je inache clr extenzije?Vidim da ima neki jd direktorijum u kome se nalazi direktorijum router,u tom direktorijumu su fajlovi ekstenzije xml.Kada upalim program treba da odaberem configuration pa zatim Reconnect i tu da odaberem Live Header?Nadam se da sam na pravom putu.Hvala Poz!
ljudi to je staro godinu ipo dana :) ....sto se tice toga...pogotovo sad kad su duplirali sa 25 na 50 gb vise se ne vracam na te mumbo jumbo change ip gluposti ... :)
:: 6 Meseci :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: @PCBeast@ :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: :: :: Lovely jubbly, samo što će za koji minut da se javi SkyFire i da nam kaže da je to staro godinu i po dana :: :: :: :: :: :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: :: :: ::
Čudno mi je to pošti me je zabolo njihovo ograničenje pre oko 3-4 meseca. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: ljudi to je staro godinu ipo dana :) ....sto se tice toga...pogotovo sad kad su duplirali sa 25 na 50 gb vise se ne vracam na te mumbo jumbo change ip gluposti ... : :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: ::
Umesto sto bih sa premiumom skinuo oko 6gb dnevno, ovako skidam 4gb-a i to za dz.
Ponekad ne skidam nista i po 3-4 dana,mozda i 5. Tako da premium mi jos ne treba. Al kad zatreba...
ma ja skinem 25 gb za 2 dana i onda mi komp 3 dana ne skida nista ili se dovijam pomalo prekok ovih tupavih programa koji sluze samo za mucenje...tako da ovih 50 je fenomenalno....60 gb bi bilo savrseno ali ... :) nista nije savrseno ... Ajd uzdravlje :)
:: :: :: :: ljudi to je staro godinu ipo dana :) ....sto se tice toga...pogotovo sad kad su duplirali sa 25 na 50 gb vise se ne vracam na te mumbo jumbo change ip gluposti ... : :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: :: :: :: Umesto sto bih sa premiumom skinuo oko 6gb dnevno, ovako skidam 4gb-a i to za dz :: :: :: Ponekad ne skidam nista i po 3-4 dana,mozda i 5. Tako da premium mi jos ne treba. Al kad zatreba.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.