Kako da namestim da sve novosti koje se dese na nekim x sajtovima mi stignu na mail, nesto kao RSS ali ne znam kako se to podesava,... npr.na sajtu faxa izbace neko novo obavestenje da mi to stigne na mail... I kako da namestim da kad mi na Yahoo stigne mail da me obavesti na G-mail-u da je taj mail stigao?
Kada otvaraš nalog na nekom sajtu obično te pitaju dal želiš da te obaveštavaju o novostima(newsletters), mada ja ti iskreno preporučujem da izbegavaš to jer postoji mogućnost da ti maznu e-mail i onda kreće zezanje(spam). Što je još gore ne znaš u okviru koje grupe firme ili čega već taj sajt posluje pa možeš dobijati pisma sa potpuno levih sajtova sa kojima imaju razmenu e-mailova(ti klikneš I agree). Od nekih možeš da se otkačiš ali od nekih... a sta ti ja znam...
Stavi lepo sajt faxa u Bokmark toolbar i klikni na njega, što kaže pajsgudgud samo mi fali smaranje na mail. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
jedino cega se secam je da outlook ima rss i u njemu se vrlo lako namesta da primas rss news. a o prosledjivanju infa o prijemu maila, zaista se sad ne secam.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.