na inostranstvo imaš e-dućan ili je barem postojao. Nisam skoro bio. Obrati pažnju i koliko će da te lupe carinu za to. Ako misliš na domaću ponudu svaka ozbiljnija prodavnica ima opciju elektronske kupovine. a sta ti ja znam...
:: treba mi pasta Arctic Silver 5 i nema je kod nas :: Moje pitanje je: ,,Kako i kod koga je poruchiti :: znachi iz inostranstva, ako ima neka adresa. Hvala :: :: ::
Znam da nije skupa, doneo je drugar iz Engleske pre par meseci 2 komada, ali smo dosta procesora izmazali tako da je ostalo jos za jedan ili dva eventualno, ne znam da li ce on ponovo ici uskoro, a ja cu tek u avgustu verovatno, a treba mi sad...pa ako ima negde, bilo bi to lepo saznanje!
Da si odmah rekao gde ima Arctic Silver 5 inače ima da te nema! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
pazi, ima jos Arctic Silver-a osim ovih gram i po sto mi je ostalo. Ima na kilo ispod 10-tak procesora koje sam izmazao, he he... Ali, ne pada mi na pamet da je skidam jer je FENOMENALNA!!!
:: pazi, ima jos Arctic Silver-a osim ovih gram i po sto mi je ostalo :: Ima na kilo ispod 10-tak procesora koje sam izmazao, he he.. :: Ali, ne pada mi na pamet da je skidam jer je FENOMENALNA!! :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.