recite mi koliko mogu da skidam sa premium nalogom posto sam cuo neke price da nemoze vise od 25GB u roku od 5 dana da je to limit za 5 dana pa mi sada recite dali je to tacno ili ne
`You may download 25 GB within five days. This means in other words that you can download 5 GB every day. You can also `burst` and download 15 GB today and 10 GB tomorrow, but this means that you will not be able to download anything the following three days because we check how much you have downloaded in the last five days. 25 GB = 25.000.000.000 Bytes.`
`We have changed our design and improved the usability.` Konacno su resili da se uozbilje i po pitanju dizajna... Ovaj sadasnji izgled je skroz neozbiljan za takve igrace. Bas me interesuju reakcije korisnika na sve ovo i koliko ce usability biti unapredjen. Vec vidim ljude koji ce da odlepe jer se stare navike tesko menjaju.
Na žalost, postoji ogranićenje 25GB/5d, i imao sam taj problem čak i sa 1MB ADSL-om i mislim da ti za prekoračenje ubiju nalog na jedan dan. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Ja sam malo pre bio na apidu i novi sajt je pusten u rad! I jos nesto za sve koji imaju premium nalog sada mogu da skidaju do 50 GB u roku od 5 dana, znaci nije vise 25.
Kiseo sam pa sta...
:: :: Na žalost, postoji ogranićenje 25GB/5d, i imao sam taj problem čak i sa 1MB ADSL-om i mislim da ti za prekoračenje ubiju nalog na jedan dan :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
To enable you to check out the site in-depth, we have doubled the download volume for premium users: Instead of 25 gigabytes you can now download 50 gigabytes within 5 days.
Cisto da napomenem da sam poslao bug report posto sam pronasao jedan bug koji je sigurno bug, pa ako je neko resio da uradi isto da bi dobio 1000 poena - neka slobodno preskoci =P Sumnjam da sam bio prvi ali nikad se ne zna...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.