Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Slavite PC Berzu!
STRANA 1 OD 2  
SkyFire Slavite PC Berzu! 03.06.2008. 10:38 T10175

status: user
broj poruka: 18472
Evo postavio sam ovde temu da bi mogla da ide na vrh i ako je oftopic!Naime,poigrah se malo opet sa nasim drugarima sa sajta benchmark,mozda malo bezobrazno sa moje strane ali sta ces...Uglavnom bilo mi je dosadno pa rekoh da se malo nasalim!Rezultat i jeste bio sledeci,ocekivan!Velika vecina koja posecuje taj sajt su extremni pacenici i napaljenici koji zive u nekom svom virtuelnom svetu koji su tako jako ozbiljno shvatili da je to zalosno!Nije mi jasno jedna stvar,zar je moguce da nema normalnih ljudi,pa zar svi bas moraju da budu pacenici i ako moram reci cast izuzetcima koji su danas retki!Zato treba da se slavi ova nasa mala zajednica,pc berza,nas forum!Bre ovde sam maximalno opusten,znam da me okruzuju dobri ljudi koji su uvek raspolozeni za pomoc i salu...Ovde kruzi pozitivna energija i svi smo slozni!Da li mozete da shvatite na kakvom mentalnom nivou je nas forum u odnosu na doticni i ako nije toliko tehnoloski napredan?Eh kako mi je drago sto je tako...Zivela pc berza!P.S.Evo vam link da procitate smejuriju koju sam napravio,obratite paznju kako se pacenici samo loze a uz to pocinju i da vredjaju!

Link:http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=165509&page=2

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE !!! 03.06.2008. 10:58 #57023

broj poruka: 5704
Kada sam ja slicno nesto rekao pre godinu dana za BF, SK, ES forume vecina mi se smejala. Iako oni vaze za najglomaznije i najposecenije, odgovore koje sam dobio bili su ispod ocekivanog nivoa kvaliteta. E, i da ne zaboravim ovih par dana sam procitao nekoliko postova od Vaskeva i moram priznati da su mi se svideli sa strucnog aspekta, vrlo lepo i poucno za mnoge. SF, nam je ovde guru O/C-a i moj Asus-ovac...malo rejd esada svrnu DSS, VMARC, servispc, Daum, Pisko, MA...dok su ostali tu :)) pozz

- A N G E L -

sSHarK Sky-e... 03.06.2008. 11:04 #57024

broj poruka: 990

...chowek je vazda pljuvao ne_dostizzno i koza umiRRala al` nie pRRestajala da mRRda repom,
tako da eXcOOlirai njihovu ljubomoru & re100 shit...

PC Berza - HEEEIIIL

Not 4 Every1...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Bane357 hahaha 03.06.2008. 11:06 #57025

broj poruka: 19
E nek` si im rekao.

Ja inače držim PC Berzu kao `home page` tako da retko kad zalutam. Čudaci !!!

SkyFire ... 03.06.2008. 11:23 #57026

Fazon je u tome sto nije ovo prvi put,to se non - stop desava!Bila je bas skoro frka koja je ispala izmedju mene i mog drugara i jos nekih likova koji nemaju ni trunke mozga u glavi...Inace taj drugar je i sad ovde pod nickom Zajebani76!Znaci mi smo njih ispreskakali da su se pusili i da je doslo do toga da nam se gazda licno obrati na p.m. i izvine sto je doslo do takve situacije a to samo zbog likova,tj. pacenika koji u velikoj meri tamo dolaze i nepostuju nikog!Niko pametan i kulturan nebi naseo na onakvu vrstu kulturne provokacije..Videli ste i sami,ja nisam nikog vredjao...Ovo sam namerno pokrenuo ponovo da vidim da li je ona situacija koja se skoro desila tamo koju sam malo pre pomenuo imala efekta ali izgleda da je to samo kratko trajalo sto se i moglo ocekivati...Strasno je to koliko su ti ljudi ograniceni,to je bolest bukvalno,oni su zaludjeni tim benchmarkom i toliko sebe u to uneli da nevide nista drugo!Toliko su to ozbiljno shvatili da se covek na momenat trzne u zapita pa sta ja radim ovde???Ljudi verujte mi na rec,nekad se uplasim kad shvatim dublje u sta su se oni pretvorili..Cista ludost i zatupljivanje mozga!Boze pomozi i sacuvaj zdrav razum!PC Berza je zakon!

Drago mi je sto ovde ima ljudi potkovanih sa znanjem koju su voljni da pomognu...Evo posto se machinac ukljucio kad je vec tu,pratio sam vec duze vreme neke njegove postove i mogu da kazem da su zaista vredeli i da je dosta toga strucno objasnio..

Takodje kod jos mnogih sam to primetio,recimo psyman je dosta napredovao i mnogo pametnih stvari mozes cuti...ja ga znam vec duze i secam se kako je to sve pocelo...

bax se takodje trudi i cest je na forumu i prati novitete,daje efektne i brze odgovore i sl..

Da ne duzim dalje i nek se ostali neljute sto ih nisam naveo...Ima jos tu ljudi dosta...Hocu da kazem,ovaj forum vredi i treba ga negovatii.Mala smo zajednica ali smo slozni i jaki!

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

pajsgudgud Ti ćeš njima da diraš point&click... 03.06.2008. 11:46 #57027

broj poruka: 3740
...slušaj oca životinjo:P
Meni je bilo više čudno što tamo izgleda niko ne zna nikoga ili se meni samo tako čini.
Ja iako ne posećujem bench znam da si pcbeast tamo(kao i da još neki ljudi sa berze imaju tamo avatare). Dakle može se zaključiti da postavka forumaša koji tamo dolaze nije stalna, te se ne može očekivati i neki nivo tolerancije i kvaliteta odgovora.

Mada bio je jedan lik koji nije naseo na provokaciju i sasvim je kulturno odgovorio. Ovde postoji određeni broj ljudi koji su konstantni i komuniciraju sasvim ok. Predpostavljam kada bi i ovde došao veći broj novajlija(tipa Čakomir) da bi bio haos i prozivke na sve strane sevale.

Sad imam teoriju da takvu vrstu ljudi privlači sve što je šarenije i lepše izgleda(eeej ipak tamo možeš da okačiš sliku koju oćeš). Ne kažem da to ne treba uvesti ovde kao i još promena.
a sta ti ja znam...

MaliAbner Heh... zemljace... mislim... sta reci... 03.06.2008. 11:56 #57028

broj poruka: 7769
Mislim sta reci za forum na kome vecina nabedjenih likova govori od duhovima na TFT monitorima nakon gasenja racunara... kad sam im ukazao na propust oni su poceli da vrdaju tamo vamo pa onamo i otale...

Kad shvatis da tamo ima likova sa 6000 postova cisto filozofske sadrzine i prepucavackog karaktera pa ti jos nabijaju na nos da oni sa TAKVIH 6000 postova imaju vise prava od pocetnika sa argumentom... mislim sta reci.

Jedina prednost tog foruma je sto se tamo ljudi vracaju na teme tako da one prilicno sporo zastarevaju u odnosu na ovaj forum gde cim tema padne ispod desetog mesta skoro garantovano odlazi u vecna lovista, nazalost, jer ovde ljudi koji ucestvuju u raspravi imaju drugaciji mentalni sklop i konkretnije prijacu o temi nego na BF-u.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

P.S. Sve jedno i dalje mislim da noci clanovi ispod 100 postova ne treba da imaju pravo da postuju nove teme na forum.
Zasto ???
Zato !!!

Recimo onaj lik od pre neki dan ili onaj Bozin svako malo novi user pa krene da zaglupljuje.

Erestun eee 03.06.2008. 11:59 #57030

broj poruka: 1797
pa bas zbog tih pacenika i napaljenih likova i nisam po tim `jakim` forumima...
Tako sam i odlucio da ovde napravim account posle duzeg posecivanja,pracenja i citanja postova. Ovde su ljudi jako fini,imaju smisla za humor i znanje je sasvim na nivou.
Nisam pogresio sto sam usao u ovu zajednicu!
Slava Berzi!!!

doca80 Re: eee 03.06.2008. 12:11 #57034

broj poruka: 3053
Savrseno se slazem! Sky,zbog takvih ljudi kao sto su oni sto su te isprozivali mi se stomak okrece.Takvi bolesni ljudi su mene vise puta kocili u zivotu,i strasno mrzim takvu zatucanost i zaludjenost,i nepostovanje drugih ljudi i njihovih misljenja,bez obzira koliko se razlikuju!!!!! Pozzzzzzzzz

:: pa bas zbog tih pacenika i napaljenih likova i nisam po tim `jakim` forumima..
:: Tako sam i odlucio da ovde napravim account posle duzeg posecivanja,pracenja i citanja postova. Ovde su ljudi jako fini,imaju smisla za humor i znanje je sasvim na nivou
:: Nisam pogresio sto sam usao u ovu zajednicu
:: Slava Berzi!!!
:: __________________________________________________________________
:: It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster,
:: that has grown and spawned a darkness,
:: a darkness we can not tolerate
::
piki solidna je berza 03.06.2008. 12:46 #57040

broj poruka: 136
bice jos bolja nadam se samo napred.
@maliabner: mislim da nisi u pravu za to oko postavljanja tema i broja postova,kao i sam sto kazes ima likova sa bezbroj potova cisto filizofske sadrzine,tako da dodjemo u situaciju da lik sa 300 postova postavi pitanje sta je molex konektor,a sad neki likovi koji dosta znaju i nemaju bas vremena od posla ,dece,mladje brace kojima drze casove na primer,ne mogu da postave temu to mi je malo bezveze,licno moj primer kad uhvatim vreme odmah se nakacim ispregledam sta treba i ako imam vremena odgovorim i ako na pitanje da li je npr.8500 dobra graficka stoji 6 odgovora da ne valja smatram da moj odgovor koji se slaze sa prethodnim ,nije potreban samo zbog broja postova.
pozdrav i sve najbolje!

astan Re: Slavite PC Berzu! 03.06.2008. 13:17 #57045

broj poruka: 271
U jbte, ovo stvarno sve vise lici na sektu ...

:: Evo postavio sam ovde temu da bi mogla da ide na vrh i ako je oftopic!Naime,poigrah se malo opet sa nasim drugarima sa sajta benchmark,mozda malo bezobrazno sa moje strane ali sta ces...Uglavnom bilo mi je dosadno pa rekoh da se malo nasalim!Rezultat i jeste bio sledeci,ocekivan!Velika vecina koja posecuje taj sajt su extremni pacenici i napaljenici koji zive u nekom svom virtuelnom svetu koji su tako jako ozbiljno shvatili da je to zalosno!Nije mi jasno jedna stvar,zar je moguce da nema normalnih ljudi,pa zar svi bas moraju da budu pacenici i ako moram reci cast izuzetcima koji su danas retki!Zato treba da se slavi ova nasa mala zajednica,pc berza,nas forum!Bre ovde sam maximalno opusten,znam da me okruzuju dobri ljudi koji su uvek raspolozeni za pomoc i salu...Ovde kruzi pozitivna energija i svi smo slozni!Da li mozete da shvatite na kakvom mentalnom nivou je nas forum u odnosu na doticni i ako nije toliko tehnoloski napredan?Eh kako mi je drago sto je tako...Zivela pc berza!P.S.Evo vam link da procitate smejuriju koju sam napravio,obratite paznju kako se pacenici samo loze a uz to pocinju i da vredjaju
:: Link:http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=165509&page=
:: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
:: @PCBeast@
:: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
gogi1 berza 03.06.2008. 13:24 #57048

broj poruka: 2076

Ja sam na benchu od skoro i imam tek nekoliko poruka a najvise me nervira to sto neki sa 2000 poruka kaze nesto i misli da je to pametnije nego ono sto ja mislim a upravo zbog broja poruka. To me na benchu najvise nervira, npr. napises nesto i onda se ubaci neki `znalac` sa 3564 poruke i pocne da se podsmeva a u stvari nema pojma o zivotu.

MaliAbner Re: solidna je berza 03.06.2008. 13:47 #57055

broj poruka: 7769
Procitati pomnije pogotovu poslednji red mog prethodnog posta.
Ne mislim da se prepucavam nego objasnjavam.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

:: bice jos bolja nadam se samo napred
:: @maliabner: mislim da nisi u pravu za to oko postavljanja tema i broja postova,kao i sam sto kazes ima likova sa bezbroj potova cisto filizofske sadrzine,tako da dodjemo u situaciju da lik sa 300 postova postavi pitanje sta je molex konektor,a sad neki likovi koji dosta znaju i nemaju bas vremena od posla ,dece,mladje brace kojima drze casove na primer,ne mogu da postave temu to mi je malo bezveze,licno moj primer kad uhvatim vreme odmah se nakacim ispregledam sta treba i ako imam vremena odgovorim i ako na pitanje da li je npr.8500 dobra graficka stoji 6 odgovora da ne valja smatram da moj odgovor koji se slaze sa prethodnim ,nije potreban samo zbog broja postova
:: pozdrav i sve najbolje
SkyFire ... 03.06.2008. 14:06 #57059

Ne kazem ja da je i berza sjajna...Ima i ovde propusta!Ali nas mentalni sklop je sferama udaljen od njihovog....Ima jedan izraz na engleskom sleng a glasi geek e to su ljudi te vrste ali opet kazem cast izuzetcima!

@PCBeast@

SkyFire Sta ti je Srbija! 03.06.2008. 14:11 #57060

Jao ne mogu da verujem...Jos se javljaju,Boze kakvih sve likova ima!Ali pazi kad ne mogu da verujem...Bolesno,ova zemlja je umno obolela

Procitajte poslednju poruku sta mi je lik rekao...Hhehehehehe...Joooj!

@PCBeast@

Zmajko Re: Heh... zemljace... mislim... sta reci... 03.06.2008. 14:36 #57062

broj poruka: 1228
Prvo i ja pohvalim forum ili bolje receno/napisano - zajednicu koja se ovde okupila.

Drugo, @MaliAbner - to moze da bude mac sa dve ostrice jer ako neko dodje ovde i uclani se on kao novajlija onda mora da odgovori na 100 tema sto znaci da je vec upoznat sa materijom ILI da baljezga na jednoj 5-6 puta da bi dostigao 100tku. U prvom slucaju je malo zez jer bi onda bio manjak onih kojima bi PC Berza pomogla u resavanju ponekad bezazlenih problema jer je vrlo verovatno da ce osoba biti u stanju i sama da pronadje resenje.

S` druge strane, bilo bi manje blesavih pitanja posto bi taj neko vec uspeo da se upozna sa osnovama foruma (koristiti search pre postavljanja teme za pocetak) ali iskreno ne verujem da je to odrzivo. Na primer, nigde jos nisam video takav tip foruma, a mnogi imaju slican problem.
Da je recimo 100tka potrebna da bi postavio avatar (koji on/ona zeli) ili tako nesto pa ok.

JOS JEDNOM - super forum ali pre svega zbog forumasha. Pohvala i na racun admina jer nisu `ustogljeni` pa se provuku i neke blesave teme/odgovori... Malo opustenosti nije na odmet.

Samo jos da vidim:

1. Moderatori - sa opcijom da ostali forumasi mogu da ocene doticnog (samo jednom od usera koji recimo ima preko 50ak postova jer je ipak tu neko vreme pa se upoznao sa istim). Neki fazon od 1 do 10. Ako mu je prosek nakon glasanja 20-30ak forumasa ispod 7 onda - cao.
2. Avatari - bez uvrede ali ovi su smejurija =)

Ovo je dovoljno za pocetak. Bilo bi fino videti i neki interesantan Status osim ovog `user`.
Mozda da se napravi tema od strane admina u kojoj bismo izglasali 5-6 naziva koji su interesantni. Cak i predlozi od strane forumasa mogu da budu super stvar jer je lepo kad se oni zbog kojih ovo mesto postoji na nacin na koji postoji upletu u razvoj istog.

Pozdrav!

:: P.S. Sve jedno i dalje mislim da noci clanovi ispod 100 postova ne treba da imaju pravo da postuju nove teme na forum
:: Zasto ??
:: Zato !!
:: Recimo onaj lik od pre neki dan ili onaj Bozin svako malo novi user pa krene da zaglupljuje

Zmajko Re: Sta ti je Srbija! 03.06.2008. 14:45 #57065

broj poruka: 1228
Ne diraj mi Srbiju Zverko!
Malo i ti umes da `pustis jezik`, a ljudi koji te ne poznaju to mogu da shvate malo drugacije. Malo se i ti opusti... Nije sve u prepucavanju preko kompa. Ima nesto i u tome da se nadjes sa nekim u ringu sa rukavicama

Negde sam procitao nesto tipa `geeks make good partners, but tend to be arguementative...`
Ima istine, a biti geek i nije bas toliko negativno u odnosu na, recimo, biti krimos, politicar, cak i fizikalac.

i menjaj te boje u sigu bre! Ako se desi da te u par odgovora citiraju ozrachi se cela tema sa tom plavom i crvenom

Pozdrav!

:: Jao ne mogu da verujem...Jos se javljaju,Boze kakvih sve likova ima!Ali pazi kad ne mogu da verujem...Bolesno,ova zemlja je umno obolela
:: Procitajte poslednju poruku sta mi je lik rekao...Hhehehehehe...Joooj
drzacomp pa majku mu... 03.06.2008. 14:59 #57066

broj poruka: 359
Uz svo duzno postovanje i clanovima i adminu i citaocima, ne verujem da treba `slaviti` pc berzu jer ako to pocnemo lako ce se pretvoriti u nesto drugo. Uostalom sta bi sa DaSickSyst-om, nesto se slabo javlja od kad je bilo brisanja postova pre par meseci ili koliko vec... Nije ni ovde sjajno, ali te nikad niko ne primorava da budes tu :)

@skyfire: kulturna provokacija ne postoji, to je oximoron, a mislim da internet takodje nema mnogo veze sa konkretnom lokacijom, pa ni Srbijom. Malo si preterao...

Veliki Administrator te posmatra!
SkyFire Re: Re: Sta ti je Srbija! 03.06.2008. 15:09 #57068

Eh Zmaje moj...U pravu si...Ispravna procena i to cenim...Retko me ko provali kakav sam,vrlo retko!Mada to za prepucavanje se ne slazem,nikad se ne prepucavam,to moze samo neko tako da shvati...E a to za ring...Bi ja ali me nesto vesto izbegavaju

@drzacomp@ Ako nema internet veze sa Srbijom i ljudima ja ne znam sta onda ima...To je sredstvo javne komunikacije savremenog doba sada trenutno nesto najpopularnije,svakidasnje!Sredstvo javnog informisanja kao sto je i televizija pa cak i popularnije i brzi pristup informacijama!Na ovaj vid komunikacije ces i najpre saznati mentalitet naseg naroda tj. njihov mentalni sklop!

Ne treba slaviti berzu u pravom smislu,to je metaforicki receno,mislio sam da treba da se uvazavamo medjusobno i postujemo,budemo jedna zajednica kao i do sad i da se ne predajemo tako lako i ako smo mali!

P.S.Ne znam na kog si admina mislio ovog sa Berze ili onog zajednickog za sve nas?

U svkom slucaju oba znaju dobro ko sam ja i kako sam se pokazao do sad tj. kakav sam covek tako da nemas sta da brines jer ni ja ne brinem

Ovaj deo mi je bio najjaci od usera @astan@`U jbte, ovo stvarno sve vise lici na sektu ...` .. Jako nema sta...Heheheheheheehh~!

@PCBeast@

:: Ne diraj mi Srbiju Zverko
:: Malo i ti umes da `pustis jezik`, a ljudi koji te ne poznaju to mogu da shvate malo drugacije. Malo se i ti opusti... Nije sve u prepucavanju preko kompa. Ima nesto i u tome da se nadjes sa nekim u ringu sa rukavicama
:: Negde sam procitao nesto tipa `geeks make good partners, but tend to be arguementative...
:: Ima istine, a biti geek i nije bas toliko negativno u odnosu na, recimo, biti krimos, politicar, cak i fizikalac
:: i menjaj te boje u sigu bre! Ako se desi da te u par odgovora citiraju ozrachi se cela tema sa tom plavom i crvenom
:: Pozdrav
:: :: Jao ne mogu da verujem...Jos se javljaju,Boze kakvih sve likova ima!Ali pazi kad ne mogu da verujem...Bolesno,ova zemlja je umno obolela
:: ::
:: :: Procitajte poslednju poruku sta mi je lik rekao...Hhehehehehe...Joooj
jumperjack Istina je da... 03.06.2008. 15:22 #57078

broj poruka: 497
je ovde najopustenije i da je nivo tolerancije veoma velik mada bude i ovde carki i vredjnja a u jednoj temi sam, kada je malo postalo gusto, rekao da nismo ovde da se vredjamo nego da pomognemo jedni drugima, razmenimo iskustva koja imamo i da, ko hoce, svoje znanje prenese drugima....a ne da vredjamo onoga ko je prvi put nesto pitao sto mozda nema veze sa mozgom....niko se od nas nije naucen rodio...

Lama ... 03.06.2008. 15:24 #57081

broj poruka: 166
4Sky

Sorry, ali ne razumem sta je poenta ovde? Da mi vidimo kako je tebi nanesena nepravda na tamo nekom forumu? Vredjali su te ljudi zato sto ne mislis isto kao i oni? Pa toga imas svuda, u prodavnici, kancelariji, u bolnici, autobusu. Lepo je receno da o ukusima ne vredi raspravljati. Evo, bilo je ovde tema na kojima su ljudi vredjali jedni druge, i to nimalo civilizovano. I sta je trebalo da se radi? Da neko ode na bench i ostavi link, uz napomenu da na berzi ima, citiram tvoje reci, `extremnih pacenika i napaljenika`.
Ima svakakvih ljudi, i ovde i na drugim forumima. Ne treba, zbog nekolicine, generalizovati stvari.

Pozdrav.

Renaming his people blood elves, in honor of their fallen countrymen, he taught them how to tap into ambient mystical energies...

SkyFire Re: ... 03.06.2008. 15:34 #57089

A nisi u pravu...Meni nije nepravda naneta sada ne...Ovo sam ja doprineo provokacijom na kulturan nacin i ako neko rece da to ne postoji...Rec je o malo dubljoj problematici i nisu u pitanju nekolicina vec velika vecina sto je i najzalosnije od svega!Problem vec postoji odavno i vise je puta pomenut a ja samo skrecem paznju kakvih ljudi ima i u kolikom broju i kakvi su sajtovi tj. forumi koje treba izbegavata na neki nacin tj ne zatupljivati sebe i dovesti u iskusenje da se poistovetis sa takvim pacenicima!Apelovao sam i tamo da se uvede neka selekcija i postavi novi standard ali je to bilo neizvodljivo!Ne slazem se da ovde ima bas takvih ljudi!Veruj mi da nema a veruj mi i da ima i mnogih koji sve ovo posmatraju a nisu clanovi u opste a mozda jednog dana bas postanu zbog procene koju ce doneti itd...Carke i male svadje tj nesporazumi koji se desavaju na berzi su totalno bezazlene i brzo padnu u zaborav dok na sajtovima tipa benchmark te ljudi pamte i mrze a ne znaju ni oni zbog cega ali jednostavno im smetas dal zbog ljubomore,dal zbog znanja i slicnih stvari a toga je sve vise i vise...Zao mi je sto ima ovoliko sljama u nasoj zemlji ali sta ces,ne mogu svi ni biti fini,pametni,inteligentni,posteni,talentovani pa i lepi i sl...

VELICINA JEDNOG COVEKA I JESTE U RAZUMEVANJU I POSTOVANJU DRUGIH

`Zalim one koji nisu videli pored ociju i nisu shvatali pored razuma`

@PCBeast@

:: 4Sk
:: Sorry, ali ne razumem sta je poenta ovde? Da mi vidimo kako je tebi nanesena nepravda na tamo nekom forumu? Vredjali su te ljudi zato sto ne mislis isto kao i oni? Pa toga imas svuda, u prodavnici, kancelariji, u bolnici, autobusu. Lepo je receno da o ukusima ne vredi raspravljati. Evo, bilo je ovde tema na kojima su ljudi vredjali jedni druge, i to nimalo civilizovano. I sta je trebalo da se radi? Da neko ode na bench i ostavi link, uz napomenu da na berzi ima, citiram tvoje reci, `extremnih pacenika i napaljenika`
:: Ima svakakvih ljudi, i ovde i na drugim forumima. Ne treba, zbog nekolicine, generalizovati stvari
:: Pozdrav
:: Renaming his people blood elves, in honor of their fallen countrymen, he taught them how to tap into ambient mystical energies...
drzacomp Re: Re: ... 03.06.2008. 15:56 #57103

Sky, ti si pametan covek, sta ce ti sve ovo? Izuzetno cenim i podrzavam to sto zelis da unapredis populaciju ali me je malo zasvrbelo to sto nisam bio siguran (i jos uvek nisam) da to radis na najbolji nacin.
(kad rekoh za Srbiju, mislio sam da ustvari ne znamo ko odakle pise. ja mozda uopste nisam u Srbiji, iako to moze da se proveri ipak ne samo svako za sebe zna odakle se javlja i da li pripada Srbiji ili Sri Lanci... A za mentalitet ne verujem da ide preko tastature, vec preko pecenja :))
pozdrav

:: A nisi u pravu...Meni nije nepravda naneta sada ne...Ovo sam ja doprineo provokacijom na kulturan nacin i ako neko rece da to ne postoji...Rec je o malo dubljoj problematici i nisu u pitanju nekolicina vec velika vecina sto je i najzalosnije od svega!Problem vec postoji odavno i vise je puta pomenut a ja samo skrecem paznju kakvih ljudi ima i u kolikom broju i kakvi su sajtovi tj. forumi koje treba izbegavata na neki nacin tj ne zatupljivati sebe i dovesti u iskusenje da se poistovetis sa takvim pacenicima!Apelovao sam i tamo da se uvede neka selekcija i postavi novi standard ali je to bilo neizvodljivo!Ne slazem se da ovde ima bas takvih ljudi!Veruj mi da nema a veruj mi i da ima i mnogih koji sve ovo posmatraju a nisu clanovi u opste a mozda jednog dana bas postanu zbog procene koju ce doneti itd...Carke i male svadje tj nesporazumi koji se desavaju na berzi su totalno bezazlene i brzo padnu u zaborav dok na sajtovima tipa benchmark te ljudi pamte i mrze a ne znaju ni oni zbog cega ali jednostavno im smetas dal zbog ljubomore,dal zbog znanja i slicnih stvari a toga je sve vise i vise...Zao mi je sto ima ovoliko sljama u nasoj zemlji ali sta ces,ne mogu svi ni biti fini,pametni,inteligentni,posteni,talentovani pa i lepi i sl..
:: VELICINA JEDNOG COVEKA I JESTE U RAZUMEVANJU I POSTOVANJU DRUGIH
:: `Zalim one koji nisu videli pored ociju i nisu shvatali pored razuma`
:: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
:: @PCBeast@
:: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
:: :: 4Sk
:: :: Sorry, ali ne razumem sta je poenta ovde? Da mi vidimo kako je tebi nanesena nepravda na tamo nekom forumu? Vredjali su te ljudi zato sto ne mislis isto kao i oni? Pa toga imas svuda, u prodavnici, kancelariji, u bolnici, autobusu. Lepo je receno da o ukusima ne vredi raspravljati. Evo, bilo je ovde tema na kojima su ljudi vredjali jedni druge, i to nimalo civilizovano. I sta je trebalo da se radi? Da neko ode na bench i ostavi link, uz napomenu da na berzi ima, citiram tvoje reci, `extremnih pacenika i napaljenika`
:: :: Ima svakakvih ljudi, i ovde i na drugim forumima. Ne treba, zbog nekolicine, generalizovati stvari
:: :: Pozdrav
:: :: Renaming his people blood elves, in honor of their fallen countrymen, he taught them how to tap into ambient mystical energies...
SkyFire Re: Re: Re: ... 03.06.2008. 16:02 #57105

Pogledaj poslednji post doticnog gospodina na bechmarku pa ces shvatiti o kakvom ti mentalitetu govorim!A sto se tice pecenja,moze jedna vruca jagnjetina sa zelenom salatom...Mmmmm..

@PCBeast@

:: Sky, ti si pametan covek, sta ce ti sve ovo? Izuzetno cenim i podrzavam to sto zelis da unapredis populaciju ali me je malo zasvrbelo to sto nisam bio siguran (i jos uvek nisam) da to radis na najbolji nacin
:: (kad rekoh za Srbiju, mislio sam da ustvari ne znamo ko odakle pise. ja mozda uopste nisam u Srbiji, iako to moze da se proveri ipak ne samo svako za sebe zna odakle se javlja i da li pripada Srbiji ili Sri Lanci... A za mentalitet ne verujem da ide preko tastature, vec preko pecenja :)
:: pozdra
:: :: A nisi u pravu...Meni nije nepravda naneta sada ne...Ovo sam ja doprineo provokacijom na kulturan nacin i ako neko rece da to ne postoji...Rec je o malo dubljoj problematici i nisu u pitanju nekolicina vec velika vecina sto je i najzalosnije od svega!Problem vec postoji odavno i vise je puta pomenut a ja samo skrecem paznju kakvih ljudi ima i u kolikom broju i kakvi su sajtovi tj. forumi koje treba izbegavata na neki nacin tj ne zatupljivati sebe i dovesti u iskusenje da se poistovetis sa takvim pacenicima!Apelovao sam i tamo da se uvede neka selekcija i postavi novi standard ali je to bilo neizvodljivo!Ne slazem se da ovde ima bas takvih ljudi!Veruj mi da nema a veruj mi i da ima i mnogih koji sve ovo posmatraju a nisu clanovi u opste a mozda jednog dana bas postanu zbog procene koju ce doneti itd...Carke i male svadje tj nesporazumi koji se desavaju na berzi su totalno bezazlene i brzo padnu u zaborav dok na sajtovima tipa benchmark te ljudi pamte i mrze a ne znaju ni oni zbog cega ali jednostavno im smetas dal zbog ljubomore,dal zbog znanja i slicnih stvari a toga je sve vise i vise...Zao mi je sto ima ovoliko sljama u nasoj zemlji ali sta ces,ne mogu svi ni biti fini,pametni,inteligentni,posteni,talentovani pa i lepi i sl..
:: :: VELICINA JEDNOG COVEKA I JESTE U RAZUMEVANJU I POSTOVANJU DRUGIH
:: :: `Zalim one koji nisu videli pored ociju i nisu shvatali pored razuma`
:: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
:: :: @PCBeast@
:: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
:: :: :: 4Sk
:: :: ::
:: :: :: Sorry, ali ne razumem sta je poenta ovde? Da mi vidimo kako je tebi nanesena nepravda na tamo nekom forumu? Vredjali su te ljudi zato sto ne mislis isto kao i oni? Pa toga imas svuda, u prodavnici, kancelariji, u bolnici, autobusu. Lepo je receno da o ukusima ne vredi raspravljati. Evo, bilo je ovde tema na kojima su ljudi vredjali jedni druge, i to nimalo civilizovano. I sta je trebalo da se radi? Da neko ode na bench i ostavi link, uz napomenu da na berzi ima, citiram tvoje reci, `extremnih pacenika i napaljenika`
:: :: :: Ima svakakvih ljudi, i ovde i na drugim forumima. Ne treba, zbog nekolicine, generalizovati stvari
:: :: :: Pozdrav
:: :: :: Renaming his people blood elves, in honor of their fallen countrymen, he taught them how to tap into ambient mystical energies...
drzacomp ma jok, bre! 03.06.2008. 16:09 #57106

Pogledao sam i reci cu ti: Necu da gledam! To mi dodje isto kao da sam citirao ovde na berzi. I sta bi onda uradio? Napravio bih od berze benchmark!
Elem, odoh da porucim hranu, pa cu uzeti i tebi sta si rekao i dodacu (ako si gledao Velikog Lebowskog): Sometimes you eat the bar, and sometimes bar... eats you. Take it easy, Dude, take it easy...

SkyFire Re: ma jok, bre! 03.06.2008. 16:12 #57107

U pravu si,ispravno rezonovanje..Nego,pozuri sa tom hranom,gladan sam kao vuk Vidis kako sam se nakostresio a to sve zbog gladi jer me ti mucis ovde...Heheheheh!

@PCBeast@

:: Pogledao sam i reci cu ti: Necu da gledam! To mi dodje isto kao da sam citirao ovde na berzi. I sta bi onda uradio? Napravio bih od berze benchmark
:: Elem, odoh da porucim hranu, pa cu uzeti i tebi sta si rekao i dodacu (ako si gledao Velikog Lebowskog): Sometimes you eat the bar, and sometimes bar... eats you. Take it easy, Dude, take it easy..
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs