Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
ruter hauwey 510
STRANA 1 OD 1
jovanobr ruter hauwey 510 02.06.2008. 13:50 T10159

status: user
broj poruka: 1
ne mogu da skidam torrente stalno mi prijavljuje da mi nesto nije u redu sa portovima.treba da odradim nesto na sajtu port forvard a to je za mene malo komplikovano jer nisam bas neki strucnjak.Jedan decko mi je preko VNC-a namestio da mogu da skidam sa hub-a gusari gde sam imao isti problem kao sa torentima.Ako neko zna da mi pomogne i omoguci mi da pocnem da skidam torrente nek mi kaze svoju cenu!Unapred zahvalan
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Giski pa ovako 02.06.2008. 14:31 #56852

broj poruka: 126

ja sdam savoj problem resio tako sto sam prebacio da ide na pure bridge mode sto naranvo tebi nistra ne znaci ali ako imas user i pass zovu admine da ti oni objasne kako da prebacis na pure bridge zatim naprwavis sam konekciju i to je to ...a ako nemas user i pass :((((((( jedino da im trazis ..Toliko od mene , ali sacekaj i babaroge sa foruma da se jave verujem da ce reci nesot pametnije .aj u zdravlje
Giski sorry 02.06.2008. 14:32 #56853

izvinjavam se zbog skrabopisa pisem sa posla pa sam u zurbi :)

markopvict zovi tehnicku podrsku ... 02.06.2008. 14:45 #56854

broj poruka: 4515
moraju da ti pokazu kako se otvaraju portovi na opremi koju iznajmljuju...
@Giski ... ako ne moze da se snadje u interfejsu rutera..tesko da ce moci isti da prebaci u bridge mod, a zatim napravi pppoe konekciju na kompu! Pozz

Eagle 8500GT = zlo

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Giski naravno 02.06.2008. 15:20 #56862

naravno markovict zato sam i rekoa da ih pozove pa da mu objasne mada znaju da budu smradovi tako da -moraces da budes uporan .Kada sam ja uzeo adsl online igre su mi kucale posle 5 sec i zvao sam tex podrsku i operater mi na prvu rekao jer igras igre ja rekao da. i on mi objasnio namestili zajedno i to je to ..posle nekog vremena ne znam zasto ali sam restartovao modem i trebalo sve opet ..Naredna 3 operatera su me ubedjivala da je to nemoguce i da ih lazem dok posle ko zna kojeg promenjenog operetera nisam naleteo na istog koji mi je naravno kroz osmeh rekao jesste nemam ja pojma ajd da namestimo opet :) ..tako da znas da te ne zavlace sa pricom da ne moze , e sada posto sam cuo da novijim korisnicima ne daju user i pass (ne znam dali ti imas ili ne ) ne znam kako to ide .poz
mighty portforward.com 02.06.2008. 15:23 #56864

broj poruka: 1670
Imaš podešavanja za tvoj ruter na:

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Huawei/HG510/HG510index.htm

Izaberi za koju aplikaciju ti trebaju portovi i tu imaš sve objašnjeno kako da podesiš.
fcb re 02.06.2008. 23:14 #56947

broj poruka: 329
samo rapidshare

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs