Sta je `ed2k` ? jel treba da skinem preko necega ovo ili sta ? ( posto kaze firefox da ne moze da otvori taj ed2k protokol sta god..) Mogu li da skinem ova dva koncerta i kako ?
Hvala
*edit* Izvalio sam da treba da skinem preko emule ili donkey w/e sad cu da vidim..
Pa tu i tamo samo skidanje sa RS-a ce mi trajati mnogo duze, jel zna neko kako se podesava ovaj matrix ? Jel koristi neko emule pa da moze da mi objasni ? Inace hvala za linkove ako se ne snadjem skidacu pojedinacno preko RS-a.
ed2k je eDonkey2000 fajl, nešto kao torrent, znači p2p download, i vreme ga polako gazi. Možeš g skiati sa eMule-om, a i FlashGet ima opciju ga svlači Donkey linkove. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Iskreno, bolje kreni sa tim rapid linkovima, malo po malo, jer zadnjih 20 e2dk koje sam ja probao da svlačim, bili su gori od svakog torrenta. Zlo sporo. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.