Ti si moj lik. I ja obozavam te zanrove, ali mi je milije da odgledam dobar film sa tom tematikom, od gimnazijskih dana me nekako mrzi da citam knjige i kvarim oci (mislm na ono van struke). Ali podrzavam predlog 101%
- R a v e n L o r d -
:: Ako neko ima nek postavi linkove za knjige Epske i Naucne Fantstike i Horore,, :: Bilo bi dobro da su na srpskom...x :: :: :: At The End The Dark Tower Awaits :: Novi Sad :: ::
Pa nije da nema knjiga na srpskom, evo ja sam bas pre dve godine nabavio CD sa preko 200 knjiga naucne fantastike, skoro cela edicija Polaris. Sve su doduse prekucane u HTML format i mogu se citati na ekranu, ali je to prilicno nekomforno i umara oci. Jedno 50-tak knjiga sam prebacio u word (ima sve sumnike) ali me mrzi da ih prebacim u cirilicu iako sam to planirao, jednostavno negde sam zaturio makro koji je to odradjivao za par minuta i ne mogu da ga nadjem. Posto je delo domaceg autora necu da ga distribuiram dalje, mada vidim da su vec poceli naveliko da piratuju domace filmove i serije.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: Ako neko ima nek postavi linkove za knjige Epske i Naucne Fantstike i Horore,, :: Bilo bi dobro da su na srpskom...x :: :: :: At The End The Dark Tower Awaits :: Novi Sad :: ::
@ Machine:Jedva docekam neku adaptaciju kad ono ispadne corak(Ako si citao i gledao Eragona onda znas na sta mislim),dobro je sto ce buduce ekranizacije biti u vidu malih serija(Talisman,Song Of Fire And Ice...) @MaliAbner:Taj Drugi CD Polarisa ima skoro svako,al jel ima neko linkove za SF i EP itd... knjige na bilo Srpskom il Engleskom jeziku? Ako ima neka postavi.x) At The End The Dark Tower Awaits Novi Sad
Imam skoro sve Od Asimova i drugih majstora zanra, kolkekcija od nekih par GB knjiga,uploadovacu na Rapid samo reci sta ti treba konkretno da se nemucim up-ovanjem, a i da nadjem na kojom CDu je...
Kad Inspiracija Cuti, Razum Se Brzo Zamara... Roger Zelazny - Cronicles Of Amber Nemo-Novi Sad
Besplatna registracija, nema shta nema.....Ja sam gledao malo nauku, rachunare i kamijone/avijone WWI, WWII....cenim da bi mi trebalo jedno tri zivota da pogledam samo naslove....
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646986. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.