Pozdrav svima upravo završavam poslednju sezonu serije Dexter -forenzičar serijski ubica ako neko ne zna o čemu se radi i razmišljam poprilično mi se dopao ovaj žanr… Ima sve što jedna moderna serija i treba da ima- policijskih stvari, forenzičarskih detalja, rešavanje ubistava i slično... sve što je meni licno zanimljivo gledati. Da li imate preporuku za neku seriju sličnog tipa poput Dextera? MIND CONTROL
Nisam uspeo da se nateram da gledam Dexter, ne znam ni sam zasto ali evo iz zanra:
- Moj apsolutni favorit mini serija The Night Of, jedna od onih koje bih zeleo da zaboraavim pa da gledam ponovo. - Takodje, ako vec nisi gledao legendarna True Detective, prva sezona je legendarna, ostale su zadovoljavajuce (nisu povezane sezone). - Meni iz nekog razloga jako prirasla srcu The Killing (americki remake, original ne znam kakav je, cekiraj i njega - Forbrydelsen). - Ostalo: Fargo, The Outsider (interesantna natprirodna premisa), The Undoing, The Fall.
Lišće pada na malu nevestu jer se Kasandra sveti zlobnici i ulazi u reku ljubavi, strasti i čežnje a Ljovisna vodi dvostruki život u zalivu Akapulko dok bogati plaču.
sto ste sde potrudili da odgovorite, i date neke dobre predloge... Par predlozenih je na downloadu... Serija ne mora da bude iste tematike kao Dexter, ipak se mora priznati da nema bas puno serija slicne tematike, nije bas popularna tema za seriju, ali ni sam ne znam kako je Dexter uspeo da postigne toliku popularnost... Ako neko ima i dobru policijsku seriju, klasicnu ``cop show`` seriju, nesto KLASICNO u fazonu serija poput NYPD BLUE ili THE SHIELD, moze i za to neka preporuka ako neko ima neku dobru :)
:: Никад нисам био љубитељ тих класичних детективских серија, више волим нешто необично, динамично, мистериозно, забавно, нека моја препорука :: :: - True Detective (S01 :: - Fargo (S01 :: - Shameless (тотално други жанр, али свих 10 сезона убијају :: :: “La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”. :: ::
True detective obavezeno, samo prva sezona Za Fargo bih izdvojio S2 kao najbolju, S1 je (u dobroj meri) preslikan film pa mi je bila manje zanimljiva. Ostale sezeno su meh. __________________ fetket.portfoliobox.net
хвала, налетао сам на Severity, нисам стигао да гледам, него сетио сам се Dark серије која, не знам како да опишем, али мени се много свидела, остала ми је 3. сезона.
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
Fargo sam pogledao odavno a shameless skoro godinu dana imam na hard disku nekako nikad nije došla na red uvek je neka druga iskrsla pred nje, ako je tako dobra kao što kažeš probaću sledeću da gledam, za Severance.... Videću... Zanima me samo zašto true detectiv samo prvu sezonu preporučujete?
ау, тек сад видим да је у току четврта сезона, нисам имао појма, ја сам био убеђен да је након треће крај серије. Прва сезона је убитачно добра, најбоља, одушевио ме Vince Vaughn, за кога никад не бих рекао да може да одглуми овако нешто. Друге сезоне се и не сећам, била ми је онако, а трећа ме тотално сморила, досадна ми је била, једва сам је одгледао.. Али свакако гледај све ако можеш.
Shameless (бестидници у правом смислу) бих ја ставио на 1. место да се одгледа, буквално свака сезона је добра, једна од серија коју гледаш у једном даху, али капирам да има људи којима не лежи.
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
:: Fargo sam pogledao odavno a shameless skoro godinu dana imam na hard disku nekako nikad nije došla na red uvek je neka druga iskrsla pred nje, ako je tako dobra kao što kažeš probaću sledeću da gledam, za Severance.... Videću... Zanima me samo zašto true detectiv samo prvu sezonu preporučujete :: :: MIND CONTROL :: ::
OK znači skidam sve što ima na netu i gledam, Vince Vaughn je po meni poprilično dobar glumac, a za šejmles ako kažeš da je stvarno toliko dobra sutra preksutra počinjem da je gledam jer je odavno imam na disku... Iako sam TRENUTNO više u cop show serija fazonu ali videću Šta nudi shameless... U u svakom slučaju hvala na preporukama...
MIND CONTROL
:: ау, тек сад видим да је у току четврта сезона, нисам имао појма, ја сам био убеђен да је након треће крај серије. Прва сезона је убитачно добра, најбоља, одушевио ме Vince Vaughn, за кога никад не бих рекао да може да одглуми овако нешто. Друге сезоне се и не сећам, била ми је онако, а трећа ме тотално сморила, досадна ми је била, једва сам је одгледао.. Али свакако гледај све ако можеш. :: :: Shameless (бестидници у правом смислу) бих ја ставио на 1. место да се одгледа, буквално свака сезона је добра, једна од серија коју гледаш у једном даху, али капирам да има људи којима не лежи. :: :: “La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”. :: :: :: Fargo sam pogledao odavno a shameless skoro godinu dana imam na hard disku nekako nikad nije došla na red uvek je neka druga iskrsla pred nje, ako je tako dobra kao što kažeš probaću sledeću da gledam, za Severance.... Videću... Zanima me samo zašto true detectiv samo prvu sezonu preporučujete :: :: :: :: MIND CONTROL :: :: :: ::
Prva su Woody Harrelson i Matthew McConaughey, druga je Vince Vaughn, Collin Farell i Taylor Kitsch, pomesaso si nesto skroz. Treca je sa Mahershala Alijem
:: ау, тек сад видим да је у току четврта сезона, нисам имао појма, ја сам био убеђен да је након треће крај серије. Прва сезона је убитачно добра, најбоља, одушевио ме Vince Vaughn, за кога никад не бих рекао да може да одглуми овако нешто. Друге сезоне се и не сећам, била ми је онако, а трећа ме тотално сморила, досадна ми је била, једва сам је одгледао.. Али свакако гледај све ако можеш. :: :: Shameless (бестидници у правом смислу) бих ја ставио на 1. место да се одгледа, буквално свака сезона је добра, једна од серија коју гледаш у једном даху, али капирам да има људи којима не лежи. :: :: “La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”. :: :: :: Fargo sam pogledao odavno a shameless skoro godinu dana imam na hard disku nekako nikad nije došla na red uvek je neka druga iskrsla pred nje, ako je tako dobra kao što kažeš probaću sledeću da gledam, za Severance.... Videću... Zanima me samo zašto true detectiv samo prvu sezonu preporučujete :: :: :: :: MIND CONTROL :: :: :: ::
:: Nisam ljubitelj serija uopste. Ovu sam odgledao za 7 dana, 4 sezone :: Gary Oldman briljira, u punom sjaju :: :: I5-13400/RYUJIN II 240/32GB/B760/RTX4070/1TB 990 Pro/Hydro PTM Pro 1200W/H5 Elite/ROG Swift PG349/Dell S2721DGFA/Logitech K280e/Deathadder v.2/Turtle Beach STEALTH 600 V :: :: PS4 Slim/Logitech G923/Wheel Stand Pro DeLuxe V :: ::
Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću.
Moj izbor serija, šta drži pažnju: -[AnimeRG] Death Note Complete [01-37] [Dual Audio] [480p BD] [10bit] [Multi-Subs] [JRR] Alphas Season 1 i 2 Complete WEB x264 [i_c] Altered.Carbon.S01&02.WEBRip.x264-PBS Andor.S01&02.WEB.x264-TORRENTGALAXY[TGx] Blindspot.S01E01.HDTV.x264-LOL[eztv] svih 5 sezona Carnival.Row.S01&02.720p.AMZN.WEBRip.x264-GalaxyTV Colony.S01&02&03.HDTV.x264-BATV[ettv] Continuum.S01&02&03&04.HDTV.x264-2HD Counterpart.S01&02.WEB.H264-STRiFE[eztv] Day Break S01 mini serija Defiance 01&02&03 Evil.S01-04.COMPLETE.720p.AMZN.WEBRip.x264-GalaxyTV[TGx] Falling Skies 1 2 3 4 5 Complete Foundation S01-02 Gangs.Of.London.S01-03.COMPLETE.720p.HDTV.x264-GalaxyTV[TGx] Ground.Floor.S01-02.HDTV.x264-2HD Halo S01-02 House of Cards 01-05 Into the Badlands S01 S02 S03 Midnight.Mass.2021.S01.COMPLETE.720p.NF.WEBRip.x264-GalaxyTV[TGx]
Dosta za početak P:S Severance nemojte gledati. Bolesno do bola. Mnogo devijantan um i priglup može da ekranizuje svoju bolest.
Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.