Naglašavam BRZI jer svi postojeći online servisi za koje znam (pa čak i jdownloader) poslednjih dana skidaju očajno polako (60-100kbps). Danas mi dok***ilo i iskopah ovaj sajt. Brz i pregledan. Ne znam u čemu je caka ali radi kako je zapoveđeno...
:: Naglašavam BRZI jer svi postojeći online servisi za koje znam (pa čak i jdownloader) poslednjih dana skidaju očajno polako (60-100kbps). Danas mi dok***ilo i iskopah ovaj sajt. Brz i pregledan. Ne znam u čemu je caka ali radi kako je zapoveđeno.. :: :: https://yt5s.com/en12
1mbps brzina skidanja u mp3 ali visecasovni fajlovi pa neka samo izgura do kraja i dobro je :)
Hvala za link
:: Naglašavam BRZI jer svi postojeći online servisi za koje znam (pa čak i jdownloader) poslednjih dana skidaju očajno polako (60-100kbps). Danas mi dok***ilo i iskopah ovaj sajt. Brz i pregledan. Ne znam u čemu je caka ali radi kako je zapoveđeno.. :: :: https://yt5s.com/en12
Prijatelju dragi, mili brate moj, gustav se malo zeznuo...
Ne prijatelju dragi i mili brate moj sto je dao ovaj fenomenalni link vec ovo /en12 u linku.
DAKLE, POSTO JA NIKOGA NE MRZIM KAO TI STO MRZIS PRIJATELJU MILI, BRATE DRAGI MOJ,
U SVOM WEB PRETRAZIVACU OTKUCAJ SLEDECE:
yt5s.com i samo ce te odvesti gde treba i skidaces FULL brzinom... Evo upravo sam skinuo set (nije Brejcha u usta mu se popisam i mom i pravom Borisu Brejchi) nego Xenia iz Ukrajine, prelepa devojka koja razmazuje kako miksuje... I voala...
Download complete. Dok sam ovo kucao. Celih 2 minuta za 500 MB klip.
yt5s.com bez ovoga iza slasha, radi na telefonima, na windowsima, na ovome na onome
Svako dobro prijatelju dragi i brate mili moj ti zelim!
Ziv bio i nemoj napradati ljude, nemoj bez razloga. Los je to trip.
Jos jednom svako dobro od V.V. Putina.
EDIT:
Bitno je napomenuti da osim mp3 mp4 ogg moze i VIDEO ali DO 720P da se skine!!! Ne znam zasto nema 1080P i vise ali je i to VISE NEGO DO VO LJNO!!!
Jos jedna napomena: NE KUCA SE yt5s.com/bilosta nego samo yt5s.com DAKLE IPSILON PET TE ES TACKA CE O EM
Kako se dolazi do ciste adrese,do skoro je radio kako treba sada ne-vidi on yt falj ali ne zeli da skida nego vraca na poc stranu-start-odab rezolucija-get link-converting-download i nista a do skoro je radilo....brzina nije bitna-resenje..idem da probam sa 3dyd mada je prestao da radi pre 1 god
u polje za pretragu ili za adresu desni klik paste ili ctrl+V i skines fajl kako hoces video/audio
:: Kako se dolazi do ciste adrese,do skoro je radio kako treba sada ne-vidi on yt falj ali ne zeli da skida nego vraca na poc stranu-start-odab rezolucija-get link-converting-download i nista a do skoro je radilo....brzina nije bitna-resenje..idem da probam sa 3dyd mada je prestao da radi pre 1 go :: :: ::
Proradilo je,ne znam zasto mozda je nesto u vezi web pretrazivaca,-kako stavis cistu adresu on sam doda nastavak-konkretno en44 ili neki drugi nastavak...
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646986. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.