..: Samo da se nadovezem i dalje na sajtu ne radi pola rublika recimo zanimljive YT adrese, jer tu kad postavis temu ne izbacuje je ovde na glavnoj strani od 2009 god to pricam ali admini su u amazonu mozda
Ovca ne sme da se brani, vuk se njenim strahom hrani
Nema lepse prirode na planeti, nema zdravijih i normalnijih ljudi, nema lepse zemlje od Srpske Sparte i kanjona Morace!
Ziv bio i hvala ti sto si ovo podelio sa nama, mnogo znaci videti ovako nesto!
:: Evo skoro sam dosao iz kanjona CG i snimio nesto da vidite razliku zivljenja nekad i sa :: Nije dugacko pa pogledajte gde ljudi zive dana :: :: https://www.youtube.com/watch?v=btB5U9YPXXY&ab_channel=Xnitr :: :: Ovca ne sme da se brani, vuk se njenim strahom hrani :: :: :: :: _____________________________________________________________________ :: :: Dodao autor teme (22-09-2021 09:56:22) :: :: .. :: Samo da se nadovezem i dalje na sajtu ne radi pola rublika recimo zanimljive YT adrese, jer tu kad postavis temu ne izbacuje je ovde na glavnoj strani od 2009 god to pricam ali admini su u amazonu mozd :: :: Ovca ne sme da se brani, vuk se njenim strahom hrani :: :: :: ::
Cudi me da nemaju struju.A doci u susedno selo moze se samo sa jet-pack.
:: Evo skoro sam dosao iz kanjona CG i snimio nesto da vidite razliku zivljenja nekad i sa :: Nije dugacko pa pogledajte gde ljudi zive dana :: :: https://www.youtube.com/watch?v=btB5U9YPXXY&ab_channel=Xnitr :: :: Ovca ne sme da se brani, vuk se njenim strahom hrani :: :: :: :: _____________________________________________________________________ :: :: Dodao autor teme (22-09-2021 09:56:22) :: :: .. :: Samo da se nadovezem i dalje na sajtu ne radi pola rublika recimo zanimljive YT adrese, jer tu kad postavis temu ne izbacuje je ovde na glavnoj strani od 2009 god to pricam ali admini su u amazonu mozd :: :: Ovca ne sme da se brani, vuk se njenim strahom hrani :: :: :: ::
Prelepo je kanjon je veci od kanjona Tare bio sam na tari na raftingu 2x i sa bosanske i sa crnogorske strane i nije ni prici ovom kanjonu ali su bas lepi i jedan i drugi ali mi je fascinantno da je ono ljudska ruka probila a sve beli kamen sledeci podvig sl vikend ako bude lepo vreme iz albanije na jezerski vrh prokletija pa ako snimim pusticu
Ovca ne sme da se brani, vuk se njenim strahom hrani
:: Gde bas u moju pradedovinu da zadjes :: :: Nema lepse prirode na planeti, nema zdravijih i normalnijih ljudi, nema lepse zemlje od Srpske Sparte i kanjona Morace :: :: Ziv bio i hvala ti sto si ovo podelio sa nama, mnogo znaci videti ovako nesto :: :: :: :: Evo skoro sam dosao iz kanjona CG i snimio nesto da vidite razliku zivljenja nekad i sa :: :: Nije dugacko pa pogledajte gde ljudi zive dana :: :: :: :: https://www.youtube.com/watch?v=btB5U9YPXXY&ab_channel=Xnitr :: :: :: :: Ovca ne sme da se brani, vuk se njenim strahom hrani :: :: :: :: :: :: :: :: _____________________________________________________________________ :: :: :: :: Dodao autor teme (22-09-2021 09:56:22) :: :: :: :: .. :: :: Samo da se nadovezem i dalje na sajtu ne radi pola rublika recimo zanimljive YT adrese, jer tu kad postavis temu ne izbacuje je ovde na glavnoj strani od 2009 god to pricam ali admini su u amazonu mozd :: :: :: :: Ovca ne sme da se brani, vuk se njenim strahom hrani :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646986. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.