Ako ima ko kakav dobar horor ili triler za gledanje neka preporuci, sve u zadnje vreme sto izlazi je uglavnom sranje ali mogu i ja podeliti sa vama par dobrih filmova ovog zanra
Hereditary Midsommar Dark and Wicked El Cuerpo sve su bas dobri filmovi osim midsommar on je jako cudan film bas cudan
Ovca ne sme da se brani, vuk se njenim strahom hrani
Nazalost horori su specificni i ne izlaze dobri bas svaki dan...
Ali ovaj Midsommar je dosadan i iskrivljen film, ne bih mogao da ga svrstan u horore i ne zasluzuje ovu ocenu.
Takodje El Cuerpo nije horror, vise je triler misterija.
Nije ni ovo neki horror preterani, ali je horror, od mene The conjuring i sve ostale nastavke starije i novije.
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
:: Ako ima ko kakav dobar horor ili triler za gledanje neka preporuci, sve u zadnje vreme sto izlazi je uglavnom sranj :: ali mogu i ja podeliti sa vama par dobrih filmova ovog zanr :: :: Hereditar :: Midsomma :: Dark and Wicke :: El Cuerp :: sve su bas dobri filmovi osim midsommar on je jako cudan film bas cuda :: :: :: Ovca ne sme da se brani, vuk se njenim strahom hrani :: ::
+1 za Hereditary, odlican film :) Moja preporuka : It follows Essential strike from Wayne Rooney
:: Ako ima ko kakav dobar horor ili triler za gledanje neka preporuci, sve u zadnje vreme sto izlazi je uglavnom sranj :: ali mogu i ja podeliti sa vama par dobrih filmova ovog zanr :: :: Hereditar :: Midsomma :: Dark and Wicke :: El Cuerp :: sve su bas dobri filmovi osim midsommar on je jako cudan film bas cuda :: :: :: Ovca ne sme da se brani, vuk se njenim strahom hrani :: ::
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
tacno je da da danas slabo ima dobrih horrora last shift je dobar film njega sam zaboravio a ima i case29 taj sam isto zaboravio i korejski wailing ono je bolesno bas...
Quiet place 1 i 2, Hunters, Empty man (ali bas razocaravajuc kraj, bolje da je bio ceo film kao mistery i mind games), Candyman iz 90tih, The Haunting of Bly Manor
Ryzen7 2700x 4,2Ghz Msi b450m Pro M2 Max Aegis 2x8gb 3200mhz WD20PURZ 2TB WD1003FZEX 1TB Biostar SSD 480gb Zotac 1080 8gb OCZ MXS-PRO 600W Windows 10 Pro 64-bit
quiet place je super drugi deo je ofusaren dobro prvi je mnogo bolji haunting of blue manor i hill house je dobra serija vredi pogledati pogotovu haunting of hill house tj prvasezona serije a empty man nisam gledao to bih mogao da skinem
:: Quiet place 1 i 2, Hunters, Empty man (ali bas razocaravajuc kraj, bolje da je bio ceo film kao mistery i mind games), Candyman iz 90tih, The Haunting of Bly Mano :: :: :: :: :: Ryzen7 2700x 4,2Gh :: Msi b450m Pro M2 Ma :: Aegis 2x8gb 3200mh :: WD20PURZ 2T :: WD1003FZEX 1T :: Biostar SSD 480g :: Zotac 1080 8g :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 10 Pro 64-bit :: ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646986. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.