Gde ste forumasi, treba mi neka preporuka za neke dobre misticne trilere ili horore, ne bih ovo u temu filmovi jer nisu najnoviji ali za ljubitelje filmova ovih zanrova a moze i avanture naravno imam sledece
The platform - bas zanimljiv spanski film poput kocke samo dosta bolji The circle - zanimljiva ideja filma Ritual - ovo je zaqnimljiv horor midsommer - ovo nemam pojma u sta da svrstam last shift - horor isto ali lepo spakovana radnja Case 39 - isto horor triler sa preokretom
izdvojio bih jos 2 omnibusa
wild tales - mnogo dobar spanski film od 6 kratkih prica Ballad of Buster Scruggs
ako ko ima sta nek podeli sve sam zivo sto je izlazilo u bioskope gledao jedino nesto starije mada u zadnje vreme gledam spanske filmove mnogo su bolji nego americke produkcije
Ovca ne sme da se brani, vuk se njenim strahom hrani
i nadjoh kod gusara prvi u pretrazi jedini zivi torrent.... vidim da je verzija podeljena na 6 epizoda i da takav prevod postoji ...ja sam gledao svojevremeno na 3 dvd-a zato sam mislio da su tri epizode
They say I act like I don`t give a fuck...I tell them I`m not acting...It`s just who I am...
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646986. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.