Evo ga film konacno na Youtube imate na kraju da birate 2 kraja filma, mozete da pogledate ko nije pogledao, izbacicu za koji dan iza scena kako smo snimali film to obavezno pogledajte jer je plakanje od smeha
pa sta da vam kazem moji berzasi bacite pogled podelite ko nije pogledao....jebeno je proslo 4 god od kako smo poceli snimanje
Jedan od onih filmova gde mi stvarno ne padne na pamet da cackam po telefonu (kao u 99% drugih filmova) nego drzi paznju sve vreme. Sve pohvale za trud i samo nastavite!
Hvala druze trudimo se koliko mozemo, nemamo ni zaradu od njega niti smo imali nekih finansija to je cista volja hvala na svakoj kritici ko god sta napise al oduzilo se snimanje zbog zahtevnih scena
Ovca ne sme da se brani, vuk se njenim strahom hrani
:: Hvala druze trudimo se koliko mozemo, nemamo ni zaradu od njega niti smo imali nekih finansija to je cista volja hvala na svakoj kritici ko god sta napise al oduzilo se snimanje zbog zahtevnih scen :: :: Ovca ne sme da se brani, vuk se njenim strahom hrani :: :: :: to za finansije i zaradu verujem skroz, ali opet je meni to sve odlicno uradjeno gledajuci sve okolnosti. Za scene ista prica,za dosta covek mora da se pita kako su snimljene tako dobro : Stvarno, sve pohvale ::
Ja imam originalne snimke koje si postavljao od ranije, mislim da je svaki sa svojim krajem, da li je to nesto izmenjeno na youtube-u, ili je isto?
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
Dacu ti jedan iskreni savet - ne ubijaj zivotinje zarad filmske prepotencije.
Pogledao sam prvih pola sata, drzalo mi je paznju, glumci su prirodni i ubedljivi. Ali kad sam video scenu sa gazenjem zabe, prekinuo sam. Zbog takvih gluposti zgadile su mi se mnoge svetske filmske velicine ( Hodorovski, Zak Kusto).
Nisam vegan, jeo bih zablje batake, ali ubiti iz obesti, zarad jedne scene, nije lepo.
Svaki zivot zasluzuje postovanje. Ako ubijas, radi to da bi jeo/preziveo.
Jbg tad nam se ucinilo kao dobra ideja, msilim smesna ideja, a mislim da holivud nikad ne ubija nista to mora da pise na kraju filma mislim ne hvataj me za rec bas
ali dobro zaba nije strasno ali razumeo sam tvoju poentu hvala svakako na savetu
Vecini ljudi je bilo smesno ali kontam nije svima
Ovca ne sme da se brani, vuk se njenim strahom hrani
Imarkovic izvini ne videh, a ono je bio film ugrubo sa jednim krajem ovo je konacna verzija i ne bih ga ni izbacivao nego nema festivala pa mi je svejedno
sad sam se fokusirao na sledeci ali da nebude ovoliko amaterski sad cu da upregnem svu snagu da snimam sa filmskom kamerom i na profesionalnom nivou
drzacu se horora za sad ali mozda promenim zanr Ovca ne sme da se brani, vuk se njenim strahom hrani
:: Ja imam originalne snimke koje si postavljao od ranije, mislim da je svaki sa svojim krajem, da li je to nesto izmenjeno na youtube-u, ili je isto :: :: Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne :: i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja :: Gordon Allport :: ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.