Pozz svima,vidim na cuvenom face-u,neka online prodaja Wish... Da li je neko nesto mozda pazario odande,posto vidim da mora broj kartice da se ukuca?Kakva je roba,da li su neki prevaranti?
ja napravio nalog, buduci da dosta mojih kolega iz severne evrope to koristi umesto Alibabe, imaju neki pik na kineze. pre 7 dana sam se registrovao i pravo da ti kazem nikako da porucim nesto sve sad cu necu ali kao sto sam rekao moje kolege korsite i kazu da je legitimno. probaj za 1 evro nesto naruci pa ako te zajebu preziveces :) pozdrav, CPU:Phenom II X4 955 @3.2 MB:Gigabyte 790 XD4 RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@1600 HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKUP VGA: ATI RADEON HD 5850 1GB CASE: CHAMBRO SPIDER POWER: 750 CORSAIR TRUE POWER :)
Pa kakve veze ima jel kreditna ili debitna....i ja imam samo debitnu pa sa njom placam...mislim da stranci imaju samo `credit card` Elem...uzimali smo u kuci svasta nesto , jedna porudzbina nije stigla i to su vratili novac, ove sve druge OK inace klasicna kineska roba
Covek sklapao komp od stvari sa tog sajta. Ako te mrzi da gledas, uglavnom su sve specifikacije na sajtu netacne, neke nisu ni radile. https://www.youtube.com/watch?v=eQ_8F4nzyiw
:: Ni ne znam za taj Aliexpessa,cu da pogledam :: ZooLoo nisam dzabe nista hteo :: :: :: Ne kapiram zasto se neko pored Aliexpessa, zajebava sa bilo kakvim sumnjivim online shopovima :: :: :: :: :: ::
:: https://is.gd/MmVEV :: :: :: Ni ne znam za taj Aliexpessa,cu da pogledam :: :: ZooLoo nisam dzabe nista hteo :: :: :: :: :: Ne kapiram zasto se neko pored Aliexpessa, zajebava sa bilo kakvim sumnjivim online shopovima :: :: :: :: :: :: :: :: ::
U cemu je fora,kod ovog sajta,hocu neke suncane naocare da kupim,na koje god da kliknem bay,iskoci poruka Please provide the missing information first Snasao sam se! :D
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647037. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.