Potreban mi je invite za dobar privatni tracker za share PS4 igara uglavnom. Bio sam dugo clan BlackCats-a dok ga nisu ugasili.
Naravno, spreman sam da postujem sva pravila i odrzavam ratio na potrebnom nivou :)
Ako neko moze da me preporuci, bio bih mu od srca zahvalan. **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Hvala, znam za 1337x, ali seed je ocajan. Treba mi trajno kvalitetno resenje, ako neko moze da mi posalje invite... **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Prijavi se i moras da lajkujes kad hoces nesto da skines da bi video sadrzaj. Ima preko 1500 naslova za skidanje, imas alate za kopiranje igara, za instalaciju preko kompijutera bez flesa ili eksternog hdd. Uglavnom ima sve.
:: Potreban mi je invite za dobar privatni tracker za share PS4 igara uglavnom :: Bio sam dugo clan BlackCats-a dok ga nisu ugasili :: :: Naravno, spreman sam da postujem sva pravila i odrzavam ratio na potrebnom nivou : :: :: Ako neko moze da me preporuci, bio bih mu od srca zahvalan :: *************************************************************** :: i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, :: MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.