Odgledah par epizoda u trejleru nema nista, ljudi poprilicno jeziva serija mislim da je ovo najstrasija horor serija koju sam gledao, i ima finu radnju
u svetu filma nema od ovih ``taze`` horora. Ono sto zaista moze da uplasi, pocelo je sa Hickokom (donekle i sa Bunjuelom), nastavilo se sa Dzonom Karpenterom i duom Brajan De Palma/S. King (donekle i sa D. Linchom). Umalo da zaboravim ``Stanar``, R. Polanskog. Zatim, bezbroj (onih dobrih) filmova na temu zombija....
Od tada je u kategoriji toliko djubreta napravljeno da bi to samo po sebi bilo smesno kada ne bi bilo tuzno.
Slazem se sa Tortom poceo sam dq gledam pa batalio... BTW Ishmerish je napravio temu Filmovi (info o novim izlascima) tu pisemo o novim filmovima i serijama
karpenter ima psiholoske horore koji su vrh jedan od tih je u celjustima ludila a ovo nije lose, samo je obican horor nije psiho horor kao isijavanje ili duhovi u nama, malo je takvih
Ovca ne sme da se brani, vuk se njenim strahom hrani
`People are like stained glass windows. They sparkle and shine when the sun is out, but when the darkness sets in, their true beauty is revealed only if there is light from within.` + neka neobicna mjuza https://www.youtube.com/watch?v=DKIooV91awI = jos malo pa hororcic .)
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
:: Tako je torto :: E sad daj prijedlog da pogledam film :: Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice :: ::
Doduse ja sam takodjer bio odusevljen sa The wire, Breaking bad, True detectives, Peaky blinders, Deadwood, GOT, itd. A sto se tice Hichkoka i slicnih, ja mislim da su drage kolege zaglavile u jednom dobu i plase se da probaju nove stvari, kao npr ljudi koji se uhvate za jednu staru muziku i sve ostalo im je sranje. Ako sam ja slusao 80`s ne mora da znaci da danasnja muzika ne valja?
Ako ima neki predlog za serije predlozite mi, samo da ne bude tipa Arow i slicno...
:: :: Doduse ja sam takodjer bio odusevljen sa The wire, Breaking bad, True detectives, Peaky blinders, Deadwood, GOT, itd. :: A sto se tice Hichkoka i slicnih, ja mislim da su drage kolege zaglavile u jednom dobu i plase se da probaju nove stvari, kao npr ljudi koji se uhvate za jednu staru muziku i sve ostalo im je sranje :: Ako sam ja slusao 80`s ne mora da znaci da danasnja muzika ne valja :: :: Ako ima neki predlog za serije predlozite mi, samo da ne bude tipa Arow i slicno...
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.