Čovek nigde nije napisao da je trenutno u Maroku .
Nenade, svakako probaj da u lokalnoj ambasadi RS ili konzularnom predstavništvu... Na kraju krajeva, naše ambasade bar nije teško kontaktirati pa pozovi (koliko znam, mi još nismo uveli one fore sa plaćanjem 50-100$ za poziv od 5 min. ko ameri i sl.).
Pa u Maroku i nema ambasada Maroka, niti bi mu trebala viza da je vec tamo. Pokusaj u ambasadi Maroka u zemlji u kojoj si sada. Nasa ambasada ne bi trebala da ima nista sa tim, osim ako ti ne bude potreban neki dokument koji preko nje budes morao da zavrsis. Niko ne moze aplicirati umesto tebe. Mozda mozes online...?
MBP Retina 13` Late 2012 macOS High Sierra
i7 4790K/MasterLiquid Pro 120/Maximus Gene VII/32GB/240GB RAIDR/Strix 980ti/CM 750W/LG 27MB85Z-B
:: Čovek nigde nije napisao da je trenutno u Maroku . :: :: Nenade, svakako probaj da u lokalnoj ambasadi RS ili konzularnom predstavništvu... :: Na kraju krajeva, naše ambasade bar nije teško kontaktirati pa pozovi (koliko znam, mi još nismo uveli one fore sa plaćanjem 50-100$ za poziv od 5 min. ko ameri i sl.).
hehe, jbg, vidiš u koje doba sam pisao... verovatno ni sam sebe nisam razumeo u tom trenutku... Mislio sam na lokalnu ambasadu Markoka ili njihov konzulat, naravno, ne naš...
:: Pa u Maroku i nema ambasada Maroka, niti bi mu trebala viza da je vec tamo :: Pokusaj u ambasadi Maroka u zemlji u kojoj si sada. Nasa ambasada ne bi trebala da ima nista sa tim, osim ako ti ne bude potreban neki dokument koji preko nje budes morao da zavrsis :: Niko ne moze aplicirati umesto tebe. Mozda mozes online... :: :: MBP Retina 13` Late 201 :: macOS High Sierr :: :: i7 4790K/MasterLiquid Pro 120/Maximus Gene VII/32GB/240GB RAIDR/Strix 980ti/CM 750W/LG 27MB85Z- :: :: :: Čovek nigde nije napisao da je trenutno u Maroku . :: :: :: :: Nenade, svakako probaj da u lokalnoj ambasadi RS ili konzularnom predstavništvu... :: :: Na kraju krajeva, naše ambasade bar nije teško kontaktirati pa pozovi (koliko znam, mi još nismo uveli one fore sa plaćanjem 50-100$ za poziv od 5 min. ko ameri i sl.).
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.