Znam za to kracenje sa YT-a ali svakakvih uploada tamo ima, ne mozes naci isti kvalitet svake pesme. Pustim ono jedna slabija, druga jaca, katastrofa... :(
Re: Gde naci dobar mp3 kvalitet muzike `90-ih? Strane i domace
22.02.2018. 09:08
status: user broj poruka: 19000
rutracker.org - najbolji sajt iz mog iskustva sto se tice muzike (mpr, FLAC, SACD, lossless u svim formatima i Japan izdanja).
@slash, na tom e-rock ima nekih nasih starih stvari i sve u FLAC formatu, i download ide do max., ali ovaj mega Srbija, jednom sam se registrovao, poceli su da mi bombarduju mail sa spam-ovima, jedva sam ih se otarasio, cimao sam SBB da mi blokiraju taj sajt.
:: Jurim po milion sajtova i ne mozes naci nigde valjan kvalitet, pristojan za slusanje. Moze pomoc? :: :: moze i na sawitch@gmail.co :: :: Hvala unapre :: :: P :: Misljenje o muzici me ne zanima, svako slusa ono sto mu u odredjenom momentu prija. ::
`Jedna slabija, druga jača?` Često ljudi pobrkaju `kvalitet` i `glasnoću`. Ako ti je problem što su neke pesme tihe, a neke glasne možeš da ih provučeš kroz MP3Gain (samo nemoj preterivati sa glasnoćom jer ćeš ih uništiti).
:: Znam za to kracenje sa YT-a ali svakakvih uploada tamo ima, ne mozes naci isti kvalitet svake pesme. Pustim ono jedna slabija, druga jaca, katastrofa... : :: :: ::
Ponesi extHDD od bar 500 GB, skupljao godinama, domace, strano, sve dajem a za uzvrat trazim da siris dalje svima kojima zatreba. Isao sam cak i do coveka sa multiplom sklerozom po mp3ojke (nadam se da je jos ziv, divan lik sa BRRRRRRRUTALNIM ozvucenjem u stanu). Emajliracu te.
Za 500 gb mp3 muzike trebalo bi ti jedno 6 god. otprilike,da odslusas sve pesme,tempom od 4 sata svakodnevnog slusanja i to 365 dana u godini i uvek drugu pesmu.Ako slusas 2 sata dnevno svaki dan,sto je realno,isto ti treba 6 godina za 250 gb.Malo li je ? Ja i na mobilnom ne slusam mp3 nego flac.Uvek imam 500-600 komada najvise.Kad mi dosade obrisem i ubacim druge ...
Ako vec patis za tim ,treba da imas dobre zvucnike
24.02.2018. 11:38
status: user broj poruka: 7721
najbolji je flac sto rece Imarkovic ,koji je najpriblizniji CD formatu .Search torent ,ima i na ruskim sajtovima.Imas i na Youtube ,ali moras da konvertujes i nemaju svi klipovi isti audio kvalitet.Najsigurnije ti je ako nadjes flac format.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.