Matorci su mi napravili neki poveci spisak pesama iz bivse Juge, koje su slusali, da downloadujem, medjutim ja vise ne znam gde da trazim, jer je sve sto je moglo da se nadje uveliko cenzurisano, mahom su bili torrenti. Gde bih mogao jos to da pronadjem ? Ima li neki domaci tracker ili slicno ?
:: Matorci su mi napravili neki poveci spisak pesama iz bivse Juge, koje su slusali, da downloadujem, medjutim ja vise ne znam gde da trazim, jer je sve sto je moglo da se nadje uveliko cenzurisano, mahom su bili torrenti. Gde bih mogao jos to da pronadjem ? Ima li neki domaci tracker ili slicno ::
:: Kod brace Rusa: :: http://e-rock.studio-seo.org/archive/index.php/f-28.htm :: :: :: :: Matorci su mi napravili neki poveci spisak pesama iz bivse Juge, koje su slusali, da downloadujem, medjutim ja vise ne znam gde da trazim, jer je sve sto je moglo da se nadje uveliko cenzurisano, mahom su bili torrenti. Gde bih mogao jos to da pronadjem ? Ima li neki domaci tracker ili slicno :: ::
Hvala svima na pomoci, sa svakog linka sam pronasao ponesto sto mi je koristilo :) Kad ste vec tu, da vas pitam i za neke linkove na kojima mogu naci software? (Archicad...)
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.