Pokusavam da se setim kako se zove film, ako neko zna neka kaze.
Radjen je 80tih ili 90tih. Uvodni deo se odigrava u omanjem americkom planinskom gradicu. Neki momak u klubu drnda neku verziju Space invaders na onom starom Arcade koju niko ziv ne moze da dodje do kraljice. On uspe da dodje do dela gde niko nije dosao, svi se okupljaju u neverici i lik predje igru. Te iste veceri dodju vanzemaljci i kitnapuju (regrutuju) ga za njihov rat protiv drugih zlih vanzemaljaca. Ispostavilo se da je ta igra koju je on igrao bazirana na svim misijama koje regrutovani mora da obavi za njih i tu igru su poslali na vise planeta. On je jedini koji je uspeo sve to da odradi te su odlucili da uzmu njega. Kako niko ne bi primetio da njega nema, vanzemaljci su postavili nekog androida sa njegovim likom da ga glumi za to vreme. I tako on pobedi vanzemaljce i vrati se na zemlju samo da bi pokupio devojku i pozdravio se sa ljudima i otisao da zivi sa vanzemaljcima.
Opis mi jadan, ali ko pogodi film dobija pivo. I na kraju on pobedi
Dobija cim ga vidim. Elem sad sam odgledao film i zakljucio sam da je bio daleko dojajniji pre 20 i kusur godina. Sad mi nekako.... Al ajd i to sam resio.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.