Naravno, postavlja se pitanje objektivnosti ovakvog informisanja - da li je...
20.01.2016. 00:42
status: user broj poruka: 10998
istinita informacija koja stize do admina i da li je ovaj objavljuje/zanemaruje iz ovih ili ``onih`` razloga (biased or non-biased, that is the question). To je, nazalost, neresiva dilema kada se radi o ``anonimnim prijavama`` i obavestenjima dobijenim od strane ``lica poznatih redakciji, ali cija se imena nece objaviti zbog bezbednosti/privatnosti istih``...
Ne moras da postavljas ikakvo pitanje objektivnosti, ja cu ti reci iz prve ruke i iz licnog iskustva. Radio sam i u privatnom i u drzavnom sektoru, urnisali su mi i um i telo za bedan novac od kog nisam mogao da prezivim, a rezultat je - bolesna stitna zlezda i dozivotna terapija.
Nikad vise necu da radim za drugog, bicu svoj covek, radicu sta hocu, koliko hocu i kad hocu. Smrt kapitalizmu.
Onaj koji ne oseti patnje obicnog coveka, onaj koji nije doziveo situaciju da nema sta da jede, taj ne zna sta je problem.
jeste upitna. Ali može gledati kao protivteža kompanijskim hvalospevima gde ciga hvali svoga konja. Ovim putem se, možda, može videti i druga strana medalje tj. priče. Verovatbo će tu radnici i bivši radnici iznosti svoje viđenje. Ali ako pogledamo šta te kompanije kažu za sebe i šta, mahom, ogorčeni radici kažu možemo doći do istine. Takođe radici mogu izneti svoje primedbe, a da ih niko zbog toga ne šikanira. Zato mislim da je sajt dobra ideja.
Re: @tortojed Rad je stvorio coveka, red je da ga i unisti!
20.01.2016. 15:53
status: user broj poruka: 10998
Salim se - žao mi je sto si tako prosao i potpuno se slažem sa tvojim konstatacijama. Da žive Gadafi i Asad!
:: Ne moras da postavljas ikakvo pitanje objektivnosti, ja cu ti reci iz prve ruke i iz licnog iskustva. Radio sam i u privatnom i u drzavnom sektoru, urnisali su mi i um i telo za bedan novac od kog nisam mogao da prezivim, a rezultat je - bolesna stitna zlezda i dozivotna terapija. :: :: Nikad vise necu da radim za drugog, bicu svoj covek, radicu sta hocu, koliko hocu i kad hocu. Smrt kapitalizmu :: :: Onaj koji ne oseti patnje obicnog coveka, onaj koji nije doziveo situaciju da nema sta da jede, taj ne zna sta je problem :: ::
Nadam se da ce ljudi biti objektivni, kad pogledam ideu, merkator i tako te vece firme, tu nema pozitivnih utisaka, ljudi jednostavno rade da bi prehranili porodicu i da bi imali za racune a trpe strasan mobing. Sto bi neko govorio da mu je extra i super ako radi za 20000? ili onaj sto radi za 100k da kaze da mu je lose i da mu je mala plata
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.