Pozz ljudi, zna li mozda neko sta je sa exyudownoload sajtom? vec ga neko vreme nema da li je privremeno iskljucen ili za stalno ili mozda ima neku novu adresu?
ima dusu da daju za taj usrani novac...dan kad su doneli onu odluku da imas pravo da tuzis tj da traizs deo profita ako neko preuzme neciju pesmu(koristi intelektualnu svojinu) je bio dan propasti, dan kad su krenuli drasticno da ogranciavaju internet slobodu!!
Pozz ljudi, proradio exyu e sad moje piatanje, onemogucen je download, postoji li neki nacin da se to ipak uradi ili mozda neki program za skidanje pesama sa exyu?
e gile evo sad mi se javio problem kod jedne pesme, kliknem da se download preko idm i a on mi nudi opciju da sacuam file u xlm a ne u mp3 i nesto malo bajtova a ne u MB kao sto pesme imaju,gde gresim?
kod mene je verzija 6.25 idm evo jos pokusavam i samo mi sad nudi xml da sacuvam a nece mp3 kliknem na pesmu desni klik i odaberem download with idm on samo oce da sacuva xml a nece mp3
Evo sta sam primetio, kada idem desni klik na play i kopiram link i ubacim u URL IDM-a, ne moze, ponudi mp3 i za sekund prebaci na taj fajlic, a kada pustim pesmu, pojavi se idm sa mp3 i normalno skine.
gile pa ova tvoja carolija radi,kako si provalio da treba da se onaj deo obrise i ubaci 10 evo sad je kod mene prebacio na mp3 i skino pesmu,kad sam ukucao 10 umesto onog sto si rekao da obrisem
oce to sad za svaku pesmu trebati da se brise jedan deo i ukucava 10?
Moras za svaku da menjas i upises =10. Skontao je IDM, tj. on je pronasao odakle ce da ga svuce. Samo sam uporedio direct link i onaj koji IDM izgenerise kada skida mp3
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647055. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.