Sacekaj da budu otvorene... U slucaju da ti saljes viruse ili pravis gluposti onaj koji ti je poslao pozivnicu moze biti izbacen tako da ce ti retko ko poslati pozivnicu, a da te ne poznaje :)
DEMONOID je....STRAVA!!!Potrebno je da neko od starih chlanova uputi pozivnicu na tvoj mail.Novi aktivacioni kodovi se zaradjuju uploadom,downloadom,dobrim ponashanjem na saitu...jednom rechju-nema zezanja!!!Najbolja stvar , po meni shto za zachetnika saita vazzi DEMIOS koji je iz Srbije!
Po meni demonoid je puko a da ne pricam da ne racunaju lepo upload, probaj ip torrents da vidis sta je brzi download, a upload ti racunaju tacno koliko si vratio i naravno dobivas bonus poene koje zamenjujes za upload sto nema kod demonoida.
Matori jel moze invite:)? Nisam od citera, zivota mi. Mail je butcheremperor@gmail.com I hope Ill get it:)!!! PoZ
========== BLEJA:)))
:: Po meni demonoid je puko a da ne pricam da ne racunaju lepo upload, probaj ip torrents da vidis sta je brzi download, a upload ti racunaju tacno koliko si vratio i naravno dobivas bonus poene koje zamenjujes za upload sto nema kod demonoida :: ::
hvaaalaaaa....ljubi te majka pa ovo je zlo !!! ...evo dva fajla sam probao leti i jedno i drugo , bolje od demonoida...jos samo da radi upload calculator i extraaa
p.s. vec mi pise da sam uplodovao 2 gb ?
Ajd uzdravlje
:: mali ban :: ognjen :: I rex sa hotmaila, neznam nik
Demonoid, nije nista posebno, filmovi se skidaju full brzinom igre vecinom ocajno idu ko i na svakom drugom Piratebay ili Mininova... Ja i ne skidam nista s njega, jedino mi je trebalo kad sam trazio neki torrent i nigde drugde ga nije bilo.
Ljudi moji... SVA filozofija DEMONOIDA nikad...nikad nije bila brzina downloada,nego jedinstvenost samog sadrzzaja!Pa na njemu ima shto nigde drugo NE MOZZESH da svuchesh za DZ!!!Brzina....kao i kod svih drugih...proporcija seedova i pirova!!!SPEC POZ ZA TAKACHA!!!(moj mecena za DEMONOID)
Poslao sam ti pozivnicu na ovaj dole mail, a svima sam poslo da je poslato.
:: Ja sam dobio prazan mail u kome pise samo poslato ..ajd please posalji ili mi napisi sta si poslao..n :: :: OgnjeniM3@gmail.co :: :: please, hvala :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: mali ban :: :: ognjen :: :: I rex sa hotmaila, neznam nik
Upload od 2gb je poklon da ne bi odma otisli u minus. Download je ekstra brz jer niko ne moze da postavi torrent ako nema brzinu uploda minimum 100kb/s.
Naj vaznije bonus poeni se skupljaju uplodom (u zavisnosti od kilobajtaze) i seedovima ( sto znaci da za svaki torent koji seedujete dobivate 1 bonus poen po satu i ako to bas i nije naj preciznije) Moja preporuka je da se ode u aplikacije i da se izaberu naj manji fajlovi od nekoliko kilobajta da se skinu i seeduju da bi se skupljali bonus poeni.
:: hvaaalaaaa....ljubi te majka pa ovo je zlo !!! ...evo dva fajla sam probao leti i jedno i drugo , bolje od demonoida...jos samo da radi upload calculator i extraaa :: :: p.s. vec mi pise da sam uplodovao 2 gb ? :: ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646986. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.