Povremeno. Naterali su me drugovi da instaliram ponovo, a razlog zasto sam prvobitno bio obrisao pre tri meseca je zbog toga sto je igra veoma Luck Based kad igras solo, tj da ti ne zapadnu idioti u tvom timu i korejci u protivnickom.
:: Koliko me nerviraju shortcut strelice na ikonama kako mozete to da gledate? :- :: :: http://i.imgur.com/GKdCHNy.jp :: :: Nisam na racunaru :- :: :: Intel i5 3570 :: Intel DZ77BH-55 :: 16GB Hyperx @160 :: 120GB SS ::
hahahah tek sad videh sta si napisao hahah lik si, kako covek zna moje tebe, ili je desktop ili je youtube klipovi ili je nesto o kosmosu :D nema nista depresivno :P a bice i to sutra eto postavljam to jos niste videli :)
:: Ma ... wallpaper, vise, manje...ali ikonice ti dole razbiaju kako su dobre : :: :: P.s A kad ce YT best of best?? `:) To se ceka... :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.