Trenutno mi je lap sa i7-4700MQ cpuom na coscenju od prasine pa sam osudjen na ovo djubre od Galaxy s5tice pa ne mogu detaljno da ti obrazlozim ali moze google. Bukvalno izguglaj how to remove ads from utorrent, disableujes neke stavke i kraj - nema ih... Makar kod mene radi... Sorry na nepotlunom odgovoru ali nema ti druge jer verujem da i ovde na berzi malo ko zna napamet sta treba da se dosableuje ili stavi na false da ti ne bi iskakale reklame. Budi strpljiv, treba da pogasis max 5 stavki i to je to, voala - nema ni banera ni reklama vise :) Javi ako ne uspes, sutra tj vec danas sam u firmi na desktopu pa cu ti pomoci jednako kako je i meni jedan izguglani link. Nek to je sa srecom.
:: Nasao sam stranicu koja moze biti korisna svima onima koji koriste ovaj program a ne zele da gledaju reklame. Naravno, potpuno legalno :: :: http://www.wikihow.com/Remove-Sponsored-Ads-from-uTorren :: :: I ako neko zeli obojeni sidebar, kao iz pro verzije, treba samo da promen :: gui.pro_installed sa false na true :: :: Ne secam se da li je bilo price o ovome, ali meni je bilo korisno, pa rekoh da podelim sa kolegama ::
Disajblovao sam reklame ja, nego rekoh da postavim ovde ako jos nekom bude zatrebalo, sasvim sam slucajno naletao na ovo dok sam citao o ostalim klijentima.
Naravno, moze i izleceni uTorrent, nego reko`, hajde da bude legalno i da radi update kako treba :)
U svakom slucaju, lepo od njih sto su korisnicima ostavili mogucnost da uz malo petljanja uklone reklame na free verziji.
Citat: `Понекад просто не могу да поверујем да српска власт и `политички крем` који, ево већ деценијама, систематски уништава Свако добро у сопственој земљи, има било какве везе са својим прецима, тим храбрим, поносним, правдољубивим Ср
@ error brate da li ti citas ista, a posto kukas na S5 po drugi ili ko zna koji put, ako si u zgradi, popni se na krov, opusti ruku samo gledaj da ga mu ne das veliku rotaciju i ukljuci live stream na fonu da gledas kako pada na lapu sa i7...
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.