Ljudi koji su licitirali, licitirali su zbog originalnosti te aukcije, a ne zbog parceta tog kartona.
Bilo je svasta na tim limundima, kupindima...Secam se i kad je lik prodavao najobicniji list papira za stampac...opis mu je bio do jaja i zasluzio je da ljudi licitiraju :) Ne znam tacno koja je bila suma, ali su mu obrisali aukciju iz jbmlga kog razloga. Sta ih zabole sta ce neko postaviti, da li list papira ili nesto drugo...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Pu bre, tek sad vidim da nema više komentara na Limundu, jel su to oni obrisali ili se automatski briše kad se završi aukcija?
:: Jeste. I ja sam ga nesto bio pitao vezano za tu aukciju...ne secam se tacno. Ma ludnica kakva zezancija je to bila.. :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: Papir je definitivno bio najbolja fora, šteta što su prekinuli aukciju, ali su komentari bili vrhunski :: :: :: :: :: ::
Nisam siguran, mislim da se posle nekog odredjenog vremena posle isteka aukcije brisu pitanja. Na ovom klipu se vidi da je aukcija prekinuta, a pitanja za prodavca su jos bila tu.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.