Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Daljinska brava za ulazna vrata
STRANA 1 OD 1
perrakojot Daljinska brava za ulazna vrata 21.01.2015. 15:12 T60225

status: user
broj poruka: 1029
Zivim u kraju gde se ulazna vrata ne zakljucavaju,i vec nekoliko puta mi se dogodilo da dok sam na spratu,neko od komsija ude u kucu i dodje mi na sprat toliko tiho da ga uopste niko i ne cuje da se penje uz stepenice.... Naravno svi su u kraju slozni pa nema u mom kraju kradja i sl,ali bih ipak zeleo da znam kad mi neko ulazi u kucu( ko zna,mozda udje besumno i zatekne mene i zenu na gomili :) ) Pa me zanima da li postoji neki mehanizam brave na daljinsko otkljucavanje za obicna ulazna vrata,ona malo kvalitetnija,masivna vrata su ali imaju klasicnu bravu,onu najstandardniju..... Dakle ono sto zelim,da cim se vrata zatvore,da se automatski zakljucaju,kao u zgradama,a cim neko pozvoni,ja na daljinac otkljucam vrata i pustim ga da udje u kucu....Da li postoji tako nesto i gde???
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Daljinska brava za ulazna vrata 21.01.2015. 15:42 #579347

broj poruka: 19000
Postoje razne brave, tebi treba brava koja ima okidač za jezik, postavlja se u štok umesto onog parčeta metala, funkcioniše tako što ima konstantnih 12V, tako se napaja, a može recimo da se izvede kablić sa 2 žice gore do stana i na njemu da bude taster koji će služiti za otvaranje vrata. To se obično kupuje uz video interfone, ako ti je to skupo, može i ovako.

Postoje 2 tipa brave u slučaju da nestane struja, ona koja stoji uvek otvorena i ona koja je u tom slučaju zatvorena, tako da tada može samo ključem da se otvori, brava mora da se podesi tako da ne može da se otvara spolja, već samo iznutra (kvaka

:: Zivim u kraju gde se ulazna vrata ne zakljucavaju,i vec nekoliko puta mi se dogodilo da dok sam na spratu,neko od komsija ude u kucu i dodje mi na sprat toliko tiho da ga uopste niko i ne cuje da se penje uz stepenice.... Naravno svi su u kraju slozni pa nema u mom kraju kradja i sl,ali bih ipak zeleo da znam kad mi neko ulazi u kucu( ko zna,mozda udje besumno i zatekne mene i zenu na gomili :) ) Pa me zanima da li postoji neki mehanizam brave na daljinsko otkljucavanje za obicna ulazna vrata,ona malo kvalitetnija,masivna vrata su ali imaju klasicnu bravu,onu najstandardniju..... Dakle ono sto zelim,da cim se vrata zatvore,da se automatski zakljucaju,kao u zgradama,a cim neko pozvoni,ja na daljinac otkljucam vrata i pustim ga da udje u kucu....Da li postoji tako nesto i gde???
nenika2009 Ovo je naj jednostavnije 21.01.2015. 16:00 #579352

broj poruka: 1083
http://www.halooglasi.com/gradjevinarstvo/vrata-prozori-bravarija/predlazemo-ugradnju-elektronskih-brava-i-kapija.o-612417.128.html

http://www.bosal.rs/rs/osnovna-oprema-kasa-brava-kodirani-cilindar.php

perrakojot imarkovic 21.01.2015. 16:12 #579354

ta varijanta kao kod interfona sa zicom do tastera gore u stanu bi mi se svidela,gde to naci,koliko to kosta???

nenika,ovo mi je suvise high tech,a verujem i da je preskupo...
gatekeeper re 21.01.2015. 16:13 #579355

broj poruka: 510

Vidi ovde http://tinyurl.com/lvyggmr pa u opisima procitaj to sto tebi treba. Ne mogu sad da nadjem link sa cenama, ali nisu bile skupe

imarkovic Re: imarkovic 21.01.2015. 16:14 #579356

broj poruka: 19000
Recimo Master CCTV, Sectron, to su ozbiljne firme za koje znam. Generalno italijanske brave su po pristupačnoj ceni i vrlo kvalitetne.

::
:: ta varijanta kao kod interfona sa zicom do tastera gore u stanu bi mi se svidela,gde to naci,koliko to kosta??
:: nenika,ovo mi je suvise high tech,a verujem i da je preskupo..
nenika2009 Ovako nesto 21.01.2015. 16:52 #579357

broj poruka: 1083
http://www.nebo.co.rs/Elektronska-brava-za-vrata-sa-zadrzavanjem-E7A-E4

http://www.kupujemprodajem.com/Elektronska-brava-za-ulazna-vrata-16561370-oglas.htm

http://vipprotection.shopmania.biz/kupi/biometrijska-brava-na-otisak-prsta-329348

offline71 re 21.01.2015. 18:18 #579372

broj poruka: 462
http://teh-tel.com/ okreni ih,sve će ti objasniti.

Ognjeni ... 21.01.2015. 18:40 #579376

broj poruka: 4519

Ne kontam zasto komplikujes sa ovim glupostima, elektronskim bravama jel toliko tesko ustati zakljucati vrata kad udjes u kucu ili izadjes mislim jel to toliko nelogican sled radnji ?
Zivis u kraju u kojem se ne zakljucavaju vrata, znas sve komsije , vrh..i sta to ima veze sa zakljucavanjem vrata ?
Niko nov i nepoznat ne moze da se pojavi u kvartu, samo komsije prolaze kroz tu ulicu.....
perrakojot Re: ... 21.01.2015. 23:53 #579441

pa bas zato sto se vise puta zateklo da komsija udje,dodje gore a ja polugolisav u gacama i sl....to ne treba da vide,to se procuje....a mozda zatekne mene i zenu usred posla :),pa se i to procuje....ovim zelim da odredim koga pustam u kucu a koga ne....a moji su ttooooooooliko zaboravni da po celu noc kuca bude otkljucana,nece se niko ni setiti da je zakljuca ni kad ude,ni kad izadje..... ova brava mi resava sve probleme,nasao sam nesto,sutra su konsultacije sa likom koji ugradjuje ta cuda,pa videcemo....

:: Ne kontam zasto komplikujes sa ovim glupostima, elektronskim bravama jel toliko tesko ustati zakljucati vrata kad udjes u kucu ili izadjes mislim jel to toliko nelogican sled radnji
:: Zivis u kraju u kojem se ne zakljucavaju vrata, znas sve komsije , vrh..i sta to ima veze sa zakljucavanjem vrata
:: Niko nov i nepoznat ne moze da se pojavi u kvartu, samo komsije prolaze kroz tu ulicu.....
operator re 22.01.2015. 00:36 #579448

broj poruka: 4262
Molio bih Željka da se ova tema pod hitno obriše u cilju sigurnosti perekojota.

Cpu: Intel 4690K
Cooler: Omicron HG-232
Mbo: Gigabyte GA-Z97X-UD5H
GPU: AMD Sapphire Radeon R9 285 3 GB GDDR5
HDD: 3xRed WD30EFRX,4xWDC WD10EALX
Ram:2x8 GB PC 3000 Senco
Case:Canero Ultra Big Tower
PSU:Raidmax Vampire RX-900GH

perrakojot UUUUHHHHHH 22.01.2015. 01:01 #579452

evo i ja sad kad sam shvatio kakvu sam strahotu napisao na ovom ekstra giga mega turbo sajtu pcberza koji i dan danas drzi do noviteta u vestima iz 2011 godine na naslovnoj strani,molim admine da obrisu sve sto sam napisao,i naravno treba me trajno automatski banovati zbog izuzetno velikih krsenja svojih ljudskih prava sa temom kako da se zastitim specijalnim bravama....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

operator re 22.01.2015. 01:17 #579462

broj poruka: 4262
Ajd ne pametuj. LAko se moze saznati gdje si, a ovdje na sajtu ima previse lopova i prevaranata, pa ti razmisli sta pises !!!

Cpu: Intel 4690K
Cooler: Omicron HG-232
Mbo: Gigabyte GA-Z97X-UD5H
GPU: AMD Sapphire Radeon R9 285 3 GB GDDR5
HDD: 3xRed WD30EFRX,4xWDC WD10EALX
Ram:2x8 GB PC 3000 Senco
Case:Canero Ultra Big Tower
PSU:Raidmax Vampire RX-900GH

luja-88 Re: Re: ... 22.01.2015. 01:28 #579472

broj poruka: 1637
Ja samo zelim da ti skrenem paznju da dobro pripazis sa tim konsultacijama, a narocito ukoliko su u pitanju one `ozbiljne firme sa besplatnom procenom`!
Dodju tako da `procene` sta ima da se akne iz gajbe pa se posle pojave (npr. za vreme odmora) i pokupe sta ih zanima... ovo je slucaj iz moje neposredne blizine pa nemoj da mislis da sam se `nagledao filmova`!

:: pa bas zato sto se vise puta zateklo da komsija udje,dodje gore a ja polugolisav u gacama i sl....to ne treba da vide,to se procuje....a mozda zatekne mene i zenu usred posla :),pa se i to procuje....ovim zelim da odredim koga pustam u kucu a koga ne....a moji su ttooooooooliko zaboravni da po celu noc kuca bude otkljucana,nece se niko ni setiti da je zakljuca ni kad ude,ni kad izadje..... ova brava mi resava sve probleme,nasao sam nesto,sutra su konsultacije sa likom koji ugradjuje ta cuda,pa videcemo...
:: ::
:: ::
:: :: Ne kontam zasto komplikujes sa ovim glupostima, elektronskim bravama jel toliko tesko ustati zakljucati vrata kad udjes u kucu ili izadjes mislim jel to toliko nelogican sled radnji
:: :: Zivis u kraju u kojem se ne zakljucavaju vrata, znas sve komsije , vrh..i sta to ima veze sa zakljucavanjem vrata
:: :: Niko nov i nepoznat ne moze da se pojavi u kvartu, samo komsije prolaze kroz tu ulicu.....
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs