Prodaje pokvareno, ali na foru neispitano, nemam gde da probam... Ko je debil nek kupi.
Ja bih inace zabranio prodaju neispitanih stvari i ban odmah. Pisi lepo pokvareno ne radi lepo da se vidi, ili radi 100% sa ovom ili onom manom, al to sam ja.
Inace:
Graficka karta i jos po nesto: 1. Neispitana - (ispitana je i NE RADI) 2. Netestirana - (testirana je i NE RADI) 3. Radila je poslednji put u mojoj mašini - (dok nije crkla pa ju je izvadio i prodaje, NE RADI) 4. Verovatno ispravna - (sigurno neispravna, NE RADI) 5. Stigla iz Austrije - (stigla sa buvljaka, probana i NE RADI) 6. Nemam procesor da je probam - (imao je procesor, proverio, NE RADI) 7. Verovatno je ok, ne razumem se - (razume se on odlično, probao je i NE RADI) 8. Trebalo bi da radi - (trebalo bi, ali NE RADI) 9. Spolja, bez vidljivih oštećenja - (nema teorije da se popravi, NE RADI) 10. Prodajem zlatnu ribicu, nisam pogledao da li je ziva, znaci ide kao NEISPITANA 11.Prodajem sijalicu od 60W, nemam gde da je proverim (izbio mi osigurac) stoga ide kao neispitana 12.Prodajem baterijsku lampu u kompletu sa baterijama, neispitano
Apsolutno pobednicki post 2014. :)) Ovo je za Sticky! **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
:: Graficka karta i jos po nesto :: 1. Neispitana - (ispitana je i NE RADI :: 2. Netestirana - (testirana je i NE RADI :: 3. Radila je poslednji put u mojoj mašini - (dok nije crkla pa ju je izvadio i prodaje, NE RADI :: 4. Verovatno ispravna - (sigurno neispravna, NE RADI :: 5. Stigla iz Austrije - (stigla sa buvljaka, probana i NE RADI :: 6. Nemam procesor da je probam - (imao je procesor, proverio, NE RADI :: 7. Verovatno je ok, ne razumem se - (razume se on odlično, probao je i NE RADI :: 8. Trebalo bi da radi - (trebalo bi, ali NE RADI :: 9. Spolja, bez vidljivih oštećenja - (nema teorije da se popravi, NE RADI :: 10. Prodajem zlatnu ribicu, nisam pogledao da li je ziva, znaci ide kao NEISPITAN :: 11.Prodajem sijalicu od 60W, nemam gde da je proverim (izbio mi osigurac) stoga ide kao neispitan :: 12.Prodajem baterijsku lampu u kompletu sa baterijama, neispitan
:: 1. Neispitana - (ispitana je i NE RADI :: 2. Netestirana - (testirana je i NE RADI :: 3. Radila je poslednji put u mojoj mašini - (dok nije crkla pa ju je izvadio i prodaje, NE RADI :: 4. Verovatno ispravna - (sigurno neispravna, NE RADI :: 5. Stigla iz Austrije - (stigla sa buvljaka, probana i NE RADI :: 6. Nemam procesor da je probam - (imao je procesor, proverio, NE RADI :: 7. Verovatno je ok, ne razumem se - (razume se on odlično, probao je i NE RADI :: 8. Trebalo bi da radi - (trebalo bi, ali NE RADI
Za ovo ću ubuduće da pišem tužbe zbog povrede autorskih prava
:: Apsolutno pobednicki post 2014. :) :: Ovo je za Sticky :: *************************************************************** :: i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, :: MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640G :: :: :: Graficka karta i jos po nesto :: :: 1. Neispitana - (ispitana je i NE RADI :: :: 2. Netestirana - (testirana je i NE RADI :: :: 3. Radila je poslednji put u mojoj mašini - (dok nije crkla pa ju je izvadio i prodaje, NE RADI :: :: 4. Verovatno ispravna - (sigurno neispravna, NE RADI :: :: 5. Stigla iz Austrije - (stigla sa buvljaka, probana i NE RADI :: :: 6. Nemam procesor da je probam - (imao je procesor, proverio, NE RADI :: :: 7. Verovatno je ok, ne razumem se - (razume se on odlično, probao je i NE RADI :: :: 8. Trebalo bi da radi - (trebalo bi, ali NE RADI :: :: 9. Spolja, bez vidljivih oštećenja - (nema teorije da se popravi, NE RADI :: :: 10. Prodajem zlatnu ribicu, nisam pogledao da li je ziva, znaci ide kao NEISPITAN :: :: 11.Prodajem sijalicu od 60W, nemam gde da je proverim (izbio mi osigurac) stoga ide kao neispitan :: :: 12.Prodajem baterijsku lampu u kompletu sa baterijama, neispitan ::
:: Slazem se. A 5. je apsolutni pobednik : :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: AMD Sempron 385 :: MSI AM1 :: 2GB Kingston 1600MH :: 160GB :: LC Power 1340MI 75 :: :: MacBook Pro (Retina, 13-inch, Late 2012 :: :: :: Apsolutno pobednicki post 2014. :) :: :: Ovo je za Sticky :: :: *************************************************************** :: :: i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, :: :: MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640G :: :: :: :: :: Graficka karta i jos po nesto :: :: :: 1. Neispitana - (ispitana je i NE RADI :: :: :: 2. Netestirana - (testirana je i NE RADI :: :: :: 3. Radila je poslednji put u mojoj mašini - (dok nije crkla pa ju je izvadio i prodaje, NE RADI :: :: :: 4. Verovatno ispravna - (sigurno neispravna, NE RADI :: :: :: 5. Stigla iz Austrije - (stigla sa buvljaka, probana i NE RADI :: :: :: 6. Nemam procesor da je probam - (imao je procesor, proverio, NE RADI :: :: :: 7. Verovatno je ok, ne razumem se - (razume se on odlično, probao je i NE RADI :: :: :: 8. Trebalo bi da radi - (trebalo bi, ali NE RADI :: :: :: 9. Spolja, bez vidljivih oštećenja - (nema teorije da se popravi, NE RADI :: :: :: 10. Prodajem zlatnu ribicu, nisam pogledao da li je ziva, znaci ide kao NEISPITAN :: :: :: 11.Prodajem sijalicu od 60W, nemam gde da je proverim (izbio mi osigurac) stoga ide kao neispitan :: :: :: 12.Prodajem baterijsku lampu u kompletu sa baterijama, neispitan :: ::
INACE OVA 4870x2 je snage kao 5870 ali ne podrzava DX11. Znaci do DX10 ubija sve igrice. On je prodaje za 25e. Kakva je to karta bila, ja sam imao onu 4890 crvenu skroz providnu. Tada je ATI i licio na nesto, imao bolji prikaz, NVIDIA je imala losiju sliku i losiju ostrinu.
`Tada je ATI i licio na nesto, imao bolji prikaz, NVIDIA je imala losiju sliku i losiju ostrinu.`
Ja ne verujem sta sam procitao, a milsim da ni ti nisi svestan sta si napisao. Oakav zakljucak se moze samo naci na pc berzi, koji si ti car.
:: INACE OVA 4870x2 je snage kao 5870 ali ne podrzava DX11. :: Znaci do DX10 ubija sve igrice. On je prodaje za 25e :: Kakva je to karta bila, ja sam imao onu 4890 crvenu skroz providnu. :: Tada je ATI i licio na nesto, imao bolji prikaz, NVIDIA je imala losiju sliku i losiju ostrinu :: :: :: Intel® i7-3770K (4.5GHz + H100) - EVGA Z77 FTW - Dominator Platinum 1866 2x4 - EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified - Force GT 120/WD500AAKS - Sound Blaster Z -EVGA 1200 P2 -Obsidian 650D - Logitech G510/G70 :: ::
Inspiraciju sam dobio na limuntusu, tamo brate mili extra stvari za male pare, alo ali ali, pricitas sitna slova i vidis da likovi najgore vacare i probaju da uvaljaju 100% pokvareno kao potencijalno ispravno...
Offtopic Htedoh da kazem zasto nema neki IMG tag u reply-JU koji recimo ima restrikcije na height X width , da moz` da stavis sliku u post umesto skracenog URL-a. Mogao sam to ovako da pitam,ne znam zasto sam bagovao sa dabl postovima i to. Jbg,fail.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.