Uvek je tu jedno veliko ALI... pre nekoliko meseci sam gledao DoQ o slepacima i da su ih u cini mi se Ostin Teksas zastitili kao zivi insekticid koji ih brani od letece gamadi... cak su postali i turisticka atrakcija pa ljudi sirom sveta dolaze da ih gledaju kad polecu ispod mostova u akciju ciscenja terena... sto je moramo priznati vrlo zanimljivo...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: :: :: :: ajde ato ja cu da legnem ovako udari mene pravicemo se da necu da ti uzvratim :: :: pun mi kurac tako faca koje sutiraju male pse macke i bilo sta bespomocno. :: zato ljude samo treba gaziti sto vise.
@duqp mozes slobodno sa njima da legnes ako imas neki fetish
To sto su mali ne znaci da nisu ono sto za sta ih je priroda stvorila i nemaju oni emocije.A i odvratni su,mnogo! @Daum nagurao si 11k poruka na kukanje i hvalisanje,evo ti ignorisi nesto .I.
Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.