Footyfanatic by me :) 2 moja snimka cisto eto da se vidi
STRANA 1 OD 1
duqp
Footyfanatic by me :) 2 moja snimka cisto eto da se vidi
02.12.2014. 11:05
T59739
status: user broj poruka: 3466
prvi snimljen pre 8 godina, a drugi za 1 maj ove godine posle pauze od lopte i svega od 5 godina od kad su mi polomili koleno na utakmici i sve pokidali sto je moglo i plus par rakijica sam popio pre snimanja :)
ahahhaaha, znaci smejao sam se pola sata :D Ovako ja isto sa dedom, kolko sam prasica okrenuo do sada samo kad se setim... Deda je uvek u fazonu znas jagnje ne jede svasta, zdravije meso, cistija zivotinja, bla bla... Ma daj ne zajebavaj deda, SVINJA JE SVINJA!!
INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems red ASUS Maximus VII Hero KINGSTON HyperX 2x4 gb 1800 ASUS gtx 970 Strix SAMSUNG 250gb EVO CM V700 SAMSUNG 2233rz 3D 120hz
@duqp Dule Savic nije znao da pimpluje loptu ali je igrao DEVETKU i mecao u mrezu kad god je hteo... inace nisi prirodni talenat zato sto ti je pogled fiksiran na loptu...
Sve u svemu znam i ja da tapkam loptu samo mi tesko idu prokleta slobodna bacanja tako da me ono tapkanje ne cini basketasem...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: @gilopile Samo da te ispravim. NighTIMER :) :: :: Ovako bi izgledao moj susret sa loptom. http://goo.gl/OFhk :: ::
abner, vidi bato, u to vreme kada sam ja bio aktivan, kamere na telefonima su bile plafon 3.2mpx i nije nikome padalo na pamet da snima utakmice omladinaca i to jos u mestu Surcinu ali mogu ruku na panj da stavim i svi koji me poznaju, da nije doslo do loma kolena, igrao bih ja sada negde barem za 500eura mesecno i ziveo normalan zivot :) Ovo je cisto neko zezanje za koje sam mogao da kazem nekome e drzi telefon ili fotoaparat snimaj dok ne prsne baterija. Ali eto na leto se ocekuje neki big comeback na teren od mene pa ce biti nadam se i neki highlight video cisto da te demantujem :) Hvala svima sto su bacili oko
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.