Sat je radio dok mu nije polomljena krunica, mane su:napuklo staklo sa gornje i donje strane (bez drugih ogrebotina na staklu), polomljen gornji levi drzac kaisa .
Graficka bukvalno nova, samo izvadjena iz kutije radi probe, jedina mana je sto izbacuje sarene linije, zato je cena malo niza. Kome to ne smeta ima vrhunsku graficku za male pare. Stigla mi je iz Nemacke ali posto vec imam jednu takvu ova mi je visak.
Jel Omicron? Japan made? Ako nije, dzabe joj sto je iz Nemacke doneta.
:: Graficka bukvalno nova, samo izvadjena iz kutije radi probe, jedina mana je sto izbacuje sarene linije, zato je cena malo niza. Kome to ne smeta ima vrhunsku graficku za male pare :: Stigla mi je iz Nemacke ali posto vec imam jednu takvu ova mi je visak :: :: :: :: http://tiny.cc/My500p :: i5 750 : cm 212+ : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb : samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : benq g2750 a4tech x7 :: ::
@Bobi4ever Al ste fini sto se tice komentara. FAle jos neki likovi. Uglavnom mi je neobicno da na temu nije odgovorio vuk125, VMARC ili predsjednik. Bey njih je forum ... neyanimljiviji. :)
Cpu: Intel i7 4790K Cooler:Omicron HG-232 GPU:ZOTAC GeForce GTX 780 3GB Ram:4x8 GB PC 2800 Sabba MBO: MSI Z87 Expert Case:Chieftec Big Tower PSU:Simao 880w Mouse: Logitech 400s i Borovnica 330 Screen: 3 x Barco 24 inch
Haha da,najjaci su oni sto satro nemaju napajanje da provere karticu...Stigla od preko,NEISPITANA, a ja nemam napajanje da proverim. Citaj - bubanj potok-amangava kurafte - ne radi
:: Graficka bukvalno nova, samo izvadjena iz kutije radi probe, jedina mana je sto izbacuje sarene linije, zato je cena malo niza. Kome to ne smeta ima vrhunsku graficku za male pare :: Stigla mi je iz Nemacke ali posto vec imam jednu takvu ova mi je visak :: :: :: :: http://tiny.cc/My500p :: i5 750 : cm 212+ : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb : samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : benq g2750 a4tech x7 :: ::
A ovde se radi o Omikronu a n o OmiCronu, tako da je fals. Vidim da te moje guzenje najvise noli. Jbga, sam si kriv, lazovu. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - AMD Sempron 3850 MSI AM1I 2GB Kingston 1600MHz 160GB LC Power 1340MI 75W
:: Nisam bas u toku, u kakvu si ti pricu/dogovor/trgovinu usao sa njime :: Vidim neki telefon ali o cemu se konkretno radi :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: Screen ViewSonic 2 :: ::
E, a ja sam ga jos i branio kod ovih drugara sa berze sto ih znam
27.11.2014. 19:45
status: user broj poruka: 9421
Kao, vidite da mu nesto fali, nije fora da bilade drndate... I stvarno ga niko od njih nije nista cimao. E onda sam u toj temi hteo da vidim, da li bilde ima granica u przenju. I brate, ladno nema. Noc, kraj... I sad ce on i ovde da se javi i da brani pricu o Saski i crvenom iPhone 6. Bez blama. Nema on problem... Samo gledaj...
Sad ce da se javi i da mene ubedjeje kako mi je stvarno prodao tih 6 komada, crvenih... Ma ok zajebancija sprdnja, klasika. Ja pomislio da te nesto stvarno zajebao ili zavrnuo za pare.
Ma jok bre. Ko sa njim moze da zavrsi bilo sta ozbiljno. Vidis da je imaginaran lik. U toj temi sam ga przio, da vidim da li ima kompas i da li moze da stane. Kao sto si video, nema. Ni kompas ni kocnice. Jednom me je zvao, ima par godina, za nekih (znas one klasicne lovacke price), ne znam 12-14-17 laptopova (lovci nikada ne rade na okrugle komade, samo precizne cifre 73, 146, 578 i sl. Nikada 70ak, 150, 580-600 kom). Ne secam se sta je bilo, sam je kasnije priznao da me je ispalio a ja se ne secam ni sta je tacno hteo. Onda je pricao po berzi kako sam nekom njegovom (opet ga je oslovio po imenu a ja pojma nemam o kome se radi), zavrsio neki posao i kako ga je taj zvao da mu se, bog zna kako, zahvali. Niti znam ko je niti sta sam mu zavrsio, al ajde, ako on kaze i ako su svi zadovoljni... :) Budala... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - AMD Sempron 3850 MSI AM1I 2GB Kingston 1600MHz 160GB LC Power 1340MI 75W
:: Sad ce da se javi i da mene ubedjeje kako mi je stvarno prodao tih 6 komada, crvenih.. :: Ma ok zajebancija sprdnja, klasika. Ja pomislio da te nesto stvarno zajebao ili zavrnuo za pare :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: Screen ViewSonic 2 :: ::
Da bi mi, a i vecini clanova berze, bilo zao sto sam ga tovario, kada bih ga upoznao uzivo. Ko zna kakav je to nesrecnik. Bolje da zatvorimo temu... Ignorisacu ga, zajedno sa jos par ovih magaraca i budala sa berze i to je to. Nema svrhe. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - AMD Sempron 3850 MSI AM1I 2GB Kingston 1600MHz 160GB LC Power 1340MI 75W
Kuleri, graficke, ploce, ddr5 memorije (zalemljene) za ddr5 ploce, ruka od terminatora... Sve je to covek imao (i to odavno) ali eto godina je 2014 mobilni na svakom koraku ali nikako da slika bilo sta od toga, bas mu se ne da...
:: Da bi mi, a i vecini clanova berze, bilo zao sto sam ga tovario, kada bih ga upoznao uzivo. Ko zna kakav je to nesrecnik :: Bolje da zatvorimo temu... Ignorisacu ga, zajedno sa jos par ovih magaraca i budala sa berze i to je to. Nema svrhe :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: AMD Sempron 385 :: MSI AM1 :: 2GB Kingston 1600MH :: 160GB :: LC Power 1340MI 75 :: :: Intel Celeron G182 :: Asus B85M- :: 2GB Kingston 1333MH :: 250G :: IGMax 500 :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.