Drugari `ajd` `bacite` 10-ak predloga novijih filmova koje bih mogao da `skinem` i pogledam. Nisam dugo imao `slobodnog vremena` pa nisam u toku sta je aktuelno na tom polju. Preferiram akcione, istorijske, dobar SF.
Film je rezirao Luc Besson, to je manje vazno. To je u stvari potpuno nevazno, jer naslovnu ulogu igra Scarlett Johannson :D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - AMD Sempron 3850 MSI AM1I 2GB Kingston 1600MHz 160GB LC Power 1340MI 75W
:: Pa ne mora da ide u bioskop, jer ima da se skine na netu bioskopski snimak filma, sto mu dodje isto :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Au, drugari koliko predloga. Sta sam ja sve proupustio. Izgleda da ce biti `kao nekada, u stara vremena` kada sam iznajmljivao video player-e u videotekama pa sa drustvom gledao filmove po ceo dan a boga mi i noc. Zahvaljujem svima jos jednom i bacam se na posao. Ima dosta `materijala za kupiti`.
Hvala za The Homesman. Kupio i jedva cekam da odgledam. Cini se veoma dobar. Ne znam kako mi promace taj film... I Before I Go to Sleep cemo da odgledamo.
Samo predlazi man :)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.