Imam neku kompilaciju od 16 numera pitaj boga od kada :) Probao da nadjem izvodjace ali to sto mi je nadjeno ( mislim da je online preko windows media playera) nema veze sa mozgom :) Evo i nesto od pesmica.
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 4x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w Samsung ue40eh5000 logitech mk320
Samo, to je cedjenje folka na slamku, vise foliranje nego STVARANJE (roka na folk teme).
Suggestions: -Horslips ``The man who built America`` http://goo.gl/sRFRzw - Mike Oldfield (Complete discography) - The Incredible String Band (Complete discography) - Enya (takodje SVE)
Hvala, torto :) Pokusavao sam ja neke numere da nadjem,ipak kazem bilo je poodavno i nisama imao nekog uspeha. Oldfielda slusao,Enya mi ne lezi bas najbolje :) Pokusacu nesto da izbunarim jos ali iako ne uspem nema veze,bitno da bar imam nesto,makar to bilo i 16 numera :D
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 4x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w Samsung ue40eh5000 logitech mk320
Oldfield je najgenijalniji covek pored Hans Zimmera, kad se setim odrastoh na turbular bellsu.. Dok su klinci slusali W-ice i beat street, ja slusao Oldfielda kao cudak. Enya je isto sjajna.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.