Eno HP se deli na dve firme i otpušta 55000 radnika. Zašto tu vest na primer nisi preneo, nego baš potenciraš restruktuiranje u AMD-u kao pucanje firme?
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/Logitech Wave/A4Tech V7
E to mi nikad nije bilo jasno kad MS otpusti ljude HP Mercedes itd nikom nista .Ali kad AMD Apple otpustaju to se ovde docekuje kao boom.....
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Eno HP se deli na dve firme i otpušta 55000 radnika. Zašto tu vest na primer nisi preneo, nego baš potenciraš restruktuiranje u AMD-u kao pucanje firme :: :: :: i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/Logitech Wave/A4Tech V :: :: ::
Drugari, zaboravljate da je ovo IT forum, pa shodno toome, logicno je da ce torta da postavi nesto vezano za IT, a ne da razglabamo ovde o automobilskoj ili nekoj drugoj industriji.
Sve je po PS-u. Mene licno zabole za AMD i za druge. Ako se zagasi, nista, kupicu nesto od drugog proizvodjaca i to je to. A i ovako ne biram, isti racku sta mi je u kucistu, bitno da vrsi posao, pa bio HW i od EI-Nis
A da tortus ne vole AMD, to stoji. Brze ce da se uspava brojeci otpustene radnike iz AMD, nego da broji ovcice :)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Trola izgleda ne kapira ako nestane sutra AMD onda ce umesto I5 koji kosta oko 200 eura otici na 400 - 500 eura eto jer im se moze pa ko te j****e ako nemas para da kupis. :)
Malo je nemoguce da puknu kad drze i grafiku i cpu na najnovijim konzolama, tako da su mirni sto se tice profita, a sto otpustaju? Pa mozda ce da dodju kod nas da naprave fabriku mi smo blizi od Kine a radimo za iste pare :(
Re: AMD puk`o: Prijavio sam ovo dok je jos bilo ``neizvesno``.
18.10.2014. 00:12
status: user broj poruka: 819
To to.. Nek samo bude Intel i Nvidia.. ima odmah svi da se vratimo na ddr1 i pentium 4. http://valid.x86.fr/i32js6
:: Neki su to otpisali na moju navodnu mrznju prema AMD-u (prezirem Deku, ne mrzim ga).. :: :: http://goo.gl/6rKL0 :: :: Otpustanje u AMD-u zbog razocaravajucih rezultata... Eto sta stoji iza Dekinih bezbrojnih ``reorganizovanja``...
...mislio si reci da ce vratiti stare celerone i prodavati ih za 300-400jura a o i seriji i da ne pricamo :)
Bice da mi se pricinjava ili mozda ne, ali vecina konstatacija se svede na `necu imati sutra sta da kupim`... A niko se nepita gde ce sad svi ti ljudi da se ugnezde. Narocito starosna grupa od 50+. Otpustanja su sve cesca, a tehnologija ne pravi neke znacajnije skokove. Koji procenat otpustenih ce se moci prilagoditi egzoticnim IT granama kao sto su `quantum computing`, AI, robotics itd. Vrlo mali, ako ih uopste i ima medju liferovanim. Da li je vecina fizicki sposobna da prevrce pljeskavice do kraja zivota? Cisto sumnjam. Stoga po meni problem nije u radnicima, vec u ljudima pri vrhu piramide, koje ili boli qu**c ili su toliko odseceni od stvarnosti da par 10 000 ili 100 000 je obicna statistika za njih. Danas je AMD, sutra ce biti Intel, pa Nvidia, sto da ne. Kad ponestane inspiracije, uvek valja opaliti po `ljudskim resursima`, gde god je to moguce. Evropa je na pragu velike depresije i kais ce se samo stiskati, a rupe dodatno busiti. Sta cemo kad smo mali i beznacajni i kad se nista ne pitamo. Mi smo tu samo da sluzimo i kupujemo i kupujemo i kupujemo, dok ne crknemo. Bas je divna ta globalizacija, ko bi reko da ce biti jos lepsa :)... ___________________________________________ I love AMD, My Blood runs red and true Don`t Care for Intel products, I don`t look good in Blue Look inside my case the colors Red and Black Don`t want my PC Green, Cuz man that shit is whack
Nece ovi prevrtati pljeskavice - dobice otpremnine koliko za mek hamburger i koka kolu dnevno.
Evropa ubija samu sebe. Prvo: pocela je da uvozi sljam od sljama - belosvetske shiftare, a sa njima i radikalislam (to su oni sto brisu dupe rukom, zahvatajuci vodu iz konzerve). Sad su ovi smrdorukasi poosnivali svoje vlade u senci, svoje subkulture (paralelne svetove, a na evropskom tlu). Drugo: nikako da se oslobodi amerobritanskog starijebratskog zagrljaja, nego im lize dupe da sve zvoni. Nadam se da ce Putin u najskorije vreme da osine po kijevu, malo da cacne juznu englesku i neki manji grad u nemackoj, upozorenja radi, pa cemo slusati sasvim, savim drugaciju pesmu, drugovi moji...
:: Ove opcije ja imam kada se logujem kao admin... :: :: http://s28.postimg.org/sdf62taql/ignore.jp :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: :: :: Vi sto radite sa AMD procesorima i grafikama ne umete ni sve opcije foruma da koristite. http://goo.gl/Vxg0FI
Ok, nije problem, samo da se setim lozinke. Sada sam i ja kao obican user logovan, pa ne mogu...Nesto me ebe skripta za `zaboravljenu lozinku`...:D
Moracu delete ceo forum pa sve ispocetka...Nemoj da se ljutite sto cu morati sve da obrisem, pa i postove i usere...Ali napravicete vi nove naloge, to vam je 10 min...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Zato imamo vas `veterane` da nas prosvetlite tim `malim tajnama velikih majstora`. Nego nesto mi se stalno ponavljate u slow-motion stilu. Valjda od preteranog gaminga. Kazu ljudi da zna negativno uticati na kognitivne sposobnosti :)... ___________________________________________ I love AMD, My Blood runs red and true Don`t Care for Intel products, I don`t look good in Blue Look inside my case the colors Red and Black Don`t want my PC Green, Cuz man that shit is whack
:: :: Vi sto radite sa AMD procesorima i grafikama ne umete ni sve opcije foruma da koristite. http://goo.gl/Vxg0FI
Micika duso, izgleda da i preterano bildovanje i samozvanje zenskim imenima utice na kognitivne sposobnosti, tako da si pao na detekciji ironije kao stilske figure okrenute krajnostima. Zato predlazem tebi i jos nekima da iskoristite novu i vrlo korisnu opciju dragog nam foruma, koja je okrenuta u pravom smeru, a i nije bas narocito obojena. http://goo.gl/0lTHhu
To je vrlo zanimljiva propozicija, ali u mom slucaju nepotrebna. Dovoljno je da 2 puta mrdnem sisama i djevojke me salecu samo tako :) Ali, sto to tebi uopste pominjem. Tvoje vreme je proslo, jos poodavno. Moje tek dolazi :) :) :) !!! ___________________________________________ I love AMD, My Blood runs red and true Don`t Care for Intel products, I don`t look good in Blue Look inside my case the colors Red and Black Don`t want my PC Green, Cuz man that shit is whack
Ja rekoh velikom otporasu/lobisti, ne trebaju pojasnjenja? Bice da sam se prevario:
https://www.youtube.com/watch?v=3_O3O7Iim58 ___________________________________________ I love AMD, My Blood runs red and true Don`t Care for Intel products, I don`t look good in Blue Look inside my case the colors Red and Black Don`t want my PC Green, Cuz man that shit is whack
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.