Kuzma je legenda ali nisam uspeo da izdrzim preko 10og minuta zbog krajnje nekulturne voditeljke koja nema pojma o cemu prica i koja ne moze da zatvori usta. Mogla je da ga pusti da malo prica. Kuzma deluje kao veoma propacunat covek koji voli da razmisli pre nego sto otvori usta a ona nema dovoljno pameti ili ne ume da cita ljude da to shvati nego ga stalno pozuruje i stalno vrti neku svoju pricu misleci da je popila svu pamet sveta zato sto je otvorila vikipediju pre intervjua. Zbog takvog stava i nastupa izgleda kao da je ona prepametna a da kuzma nema pojma o cemu prica. Uf kako sam se iznervirao sad.
Misljenja sam da IT teme ne treba da se daju svakome vec samo osobama koje razumeju materiju i koje su sposobne da normalno pricaju o tome.
Kao i uvek, Mikula uvek ima da izjavi nesto mnogo pametno..
:: `Sta biste izdvojili u ovom 30-to godisnjem izdanju casopisa? :: :: cim rece `NVIDIA kartice`, izgubih interesovanje da gledam dalje. Fala Bogu pa i nisam kupovao nesto preterano dati casopis. Nisam monogo propustio...
Eee to su bila vremena kad su se kupovali casopisi , stripovi,.. pa da vam kazem sunce je lepse sjalo,znalo se kad je koje godisnje doba i oblaci su bili oblaci a ne kao sad ,setam se sa detetom a ono bleji u jednolicno nebo (ni jednog j.....g oblacka , ma sterilno vreme i drustvo) ...
Voditeljka mi je nabacila negativnu energiju i neku presiju da sam ugasio tv i otiso na posao. Pokusava da blefira i dominira a nema veze sa tematikom. Klasicno jezicarenje.
Ovako ne izgleda lose .)
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G http://valid.x86.fr/lv7d95
Kuzmanovic je old school gamer pre svega,jedna osoba koja klincima lici na nekog dinosaurusa iz proslih vremena.Medjutim za ljude koji dele njegov mentalni sklop izuzetno pismena i izvanvremenska figura.Puno toga je mogao reci ali mu ne da voditeljka emisije koja pokusava da zablista na 5 minuta u razgovoru sa covekom koji je pre svega izuzetno skroman i povucen pa i ne zeli da se uplice u neke teme sa ljudima koji nisu na njegovom intelektualnom nivou.U svakom slucaju jedan gospodin koga izuzetno cenim i postujem i voleo bih da ga licno upoznam.
nemam nista protiv `bucka`, sem da je trebao da se malo bolje nametne i preuzme retoriku. Veteranu kao sto je on, ne bi trebalo da predstavlja problem da dominira tematikom u svakoj situaciji.
A i postavio se na pogresan nacin: `Ja sam malo stariji` prica, tako da `dupeglava, zelena` voditeljka je samo mogla da opali kontru, kako to vecina derista i radi, kada ne znaju gde je istok, a gde zapad. Da li iz buntovnistva ili licnih frustracija nebitno je.
Bucko je kalirao big time, a predstavlja olicenje jednog renomiranog srpskog magazina. Sva sreca pa to i nije nesto mnogo bitno, bar ne u Srbiji, tako da moze lepo uz novu NVIDIA karticu da oplete sve u sesnest, neki od novih naslova sa intelektualno kompatibilnim saigracima :)...
:: :: Kuzmanovic je old school gamer pre svega,jedna osoba koja klincima lici na nekog dinosaurusa iz proslih vremena.Medjutim za ljude koji dele njegov mentalni sklop izuzetno pismena i izvanvremenska figura.Puno toga je mogao reci ali mu ne da voditeljka emisije koja pokusava da zablista na 5 minuta u razgovoru sa covekom koji je pre svega izuzetno skroman i povucen pa i ne zeli da se uplice u neke teme sa ljudima koji nisu na njegovom intelektualnom nivou.U svakom slucaju jedan gospodin koga izuzetno cenim i postujem i voleo bih da ga licno upoznam :: ::
Ma Kuzma je car.Koliko sam puta uzivao uz njegove kolumne da mi ovaj kvazi intervju ne predstavlja apsolutno nista. To je jedan gejmer i predstavnik svog vremena koje na zalost prolazi.
P.S.
Ima neverovatan ukus za igre.Kad on da recenziju to je to.Ima nesto u njemu sto nisam ni kod jednog drugog novinara video.
Inače, teško je reći u kojoj ulozi je taj nazovi `IT novinar` bio veća rupa - dok je svojevremeno odgovarao na pitanja čitalaca, u onoj njegovoj besmislenoj kolumni, ili u `opisima` igara, gde mu je trejdmark bio da potroši 2 strane na isprazna proseravanja, a da o samoj igri ne kaže ništa.
Treba se samo setiti one bruke kada nije znao da se pop-up porukice eksplicitnog sadržaja sa ponudom za intimno `druženje` generišu na osnovu IP adrese, nego je mislio da su sve to zaista `naše devojke` koje su moralno posrnule... hahahah
Bolje bi mu bilo da je učio zanat od kolege Macedonića, umesto što ga je ponelo da dečurliji godinama prodaje m**a za bubrege i dodatno srozava sebe kako stilski, tako i suštinski. Zato me uopšte ne čudi što je čak i jedna guska kao što je ova `voditeljka` uspela da izdominira nad njim.
Sramota je od ovog punoglavca praviti nekakvu `legendu` domaćeg IT novinarstva pored ljudi kao što je npr. Dejan Ristanović, da ne pominjemo neka druga imena.
Koliko retardirana zena, `secam se kompjutera galaksija koji...` , a ona `Ehkhahaha!` - i sta je tu smesno? Da ga nije mozda sastavljala pa se setila lepih usponena... Ne mogu da gledam previse je iritantno. Kuzma je na foru Clarkson-a, pravi se naivan i daje detinjasto brutalna resenja zivotne probleme, ali svidja mi se taj fazon, osvezenje pored ostalih novinara.
Svet kompjutera citam od prvog broja, sad povremeno kupim ali to nije to vise
Kuzmini tekstovi su mi sve samo ne uzivanje za citanje,a on mi dodje kao neki etalon za poredjenje sa ljudima koji su nekad pisali u SK i tu se onda lepo vidi koliko je sk opao u kvalitetu u odnosu na nei svoj zenit koji je imao krajem 80ih i pocetkom devedestih. Kuzma VS nenad vasovic ili strogi piratki otac tihomir stancevic pa to je ko dupe i oko.
Da ne spominjem da Sk sada moze da samo sanja o biserima kakvu su bili nikola popevic i predrag beciric ili vlada kostic i njegov abarton spektrum. Ovaj svet kompjutera je vise svet igara.
Zaboravio sam cvet kompjutera koji je za III klase bio iznad kuzminog humora. Pa opisi igara koji ne postoje i nikad nece izaci u aprilskom broju a u sledecem dijalozi sa prodavcim igrica koji objasnjavaju da im sledece nedelje stizu te igre da su poslate iz nemacke ...... Dok ovo pisem smorio sam se koliko je sk rsnuo.... Al bar nema ko digial tektsove reklame.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.