Treba da odgledam jos 2 sezone Spartacusa,spremao se da skinem Vikings(ali krenulo na rts),tako da ono jeste jedna epizoda u 7 dana sto je malo za mene(spartacus 2 sezone odgledao za 2 dana)ali dobro.Dalje odgledao Game of Thrones sve 4 sezone,Merlin,Robin Hood,Wolf itd....Sad i ovo.
Najgore do svega ima pola da zaboravim kako sezone budu isle,jedna godisnje :)
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Strain je do ove poslednje bio manje vise dobar ali sa ovom jedanaestom epizodom su ga bas ufitiljili Shameless inace kida koliko je dobra
PS Zeljko bi mogao da stavi ovu temu kao zvanicnu za serije kad svrati sledece prestupne godine na forum. Ili neka Dex pravi novu kad dobije inspiraciju.
:: Od Gotham serije ne ocekujem bog zna sta ali svakako verujem da ce biti ok za gledanje, a ne kao ona sprdnja od The Strain-a. :: :: Elem, ko nije gledao, preporuke za seriju Shameless . .)
U ebem ga, pa moze da se iskopa par dobrih...Ovo sa filmovima vise nije normalno, snimaju kojekakva akciono - hororska govna ili debilne komedije. Transformersi, expendebilsi...dzeki cenovi, motorne testere...katastrofa.
Kad trazim film, ne gledam vise nista osim da je ispod 2000 g. pa na dole...Vise vredi film B produkcije iz `80-`90- godina, nego ovi sad sto se snimaju...Ok, desi se da izadje nesto ok, ali veoma retko.
Recimo, ova dva su mi se svidela:
Heaven Is for Real Take Shelter 2011
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Sto se Strain-a tice, vec posle prve epizode sam shvatio da je dres serija, gluma u nekim scenama ocajna, neke scene totalno bespotrebne i naivne, puno gresaka, na primer radnja se desava na JFK aerodromu u NjuJorku a oni voze kola koja imaju volan na desnoj strani, znaci snimano je, predpostavljam, u engleskoj, zatim policija pravi kordon nedozvoljavajuci ljudima da prodju, a matori sa stapom prolazi pored njih, po sred kordona ne primetno, kao tek ga ugledaju kada se vec provukao, itd....ima toga jos. Jednostavno kad vidim toliko ociglednih stvari momentalno odustajem od daljeg gledanja. Prica je imala perspektivu, ali sam i pre gledanja prve epizode bio vrlo rezervisan, jer znam i ranije sta sam dozivljavao.
Sto se filma tice, si-fi, Edge Of Tomorrow me je bas prijatno iznenadio, a apsolitno nisam ocekivao da ce da bude toliko dobar. Eto preporuke i za taj film.
:: Strain je do ove poslednje bio manje vise dobar ali sa ovom jedanaestom epizodom su ga bas ufitiljil :: Shameless inace kida koliko je dobr :: :: P :: Zeljko bi mogao da stavi ovu temu kao zvanicnu za serije kad svrati sledece prestupne godine na forum :: Ili neka Dex pravi novu kad dobije inspiraciju :: :: :: Od Gotham serije ne ocekujem bog zna sta ali svakako verujem da ce biti ok za gledanje, a ne kao ona sprdnja od The Strain-a. :: :: :: :: Elem, ko nije gledao, preporuke za seriju Shameless . .)
Ponovicu neke i nabrojati druge: Koju god da uzmete, necete se pokajati, ja vam obecavam. :)
Penny Dreadful Sons of Anarchy (te dve ste naveli) - - - - - - - - - - - Suits White Collar Arrow Sherlock Homeland Da Vinci`s Demons Bands of Brothers Pacific House of Cards Breaking Bad Game of Thrones
Znam da je vecina poznatih, ali mozda neko nije gledao, pa neka eto pogleda. :)
P.S.: I nemojte zaboraviti molim vas na domace remek delo koje trenutno PREMIERNO ide na RTS 1 od 20:00 svakog radnog dana !!! Srecni ljudi ! :)
Ne kapiram koncept da pocnes da gledas nesto sto unapred znas da nece da se zavrsi sledecih desetak godina (sezona). Potpuno je ocigledno da je rastakanje toka radnje neumitno, i to vec posle par epizoda. Valja pilot, a posle kud koji mili moji. Nekim cudom sam izdrzao celu sezonu Extanta, ali u drugu ne zalazim. Da ne pominjem vreme koje sve to uzima.
@-ShonE- Source Code?
@gilopile Pa nemoj da skidas te tinejdzerske slashere. Tacno je da nema mnogo dobrih filmova, al moz da se nadje poneki.
ali serija Banshee je mene odusevila samo tako :) Ceka se treca sezona
Gotham je ok, jos nema tu neke dinamike kao sto sam ocekivao ali dobro kontam da je ovo planirano da ide na duze staze i da bude 5+ sezona dok se svaki karakter formira ovo ono. Podnosljiva serija
Meni je serija OK. Ali još je rano da bih mogao da donesem neku ocenu.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V7
Odgledao sam skoro Fajrflaj, zbog blesavog Nejtana Filiona (mada u seriji ima dosta poznatih glumaca iz drugih serija). Šteta što serija ima samo jednu sezonu.
Od novijih serija mogu da preporučim: Person of Interest (4. sezona) Falling Skies (4 sezone) Castle (7. sezona) Agents of S.H.I.E.L.D. (2. sezona) Continuum (3 sezone) Pre neki dan je počela i crtana serija Star Wars: Rebels, kao i novi Munja (The Flash).
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V7
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.