Danas sam baš lepio nalepnicu, i najsmešnije mi je ono uputstvo u 7 koraka koje nisam dovoljno inteligentan da shvatim...možda su po njemu lepili... Ipak je najveći posao skinuti staru....
Nemoj tako komso, Pa ti znas da se ja sa njima uvek dogovaram, svaki put mi napisu kaznu a ja ne platim, i tako u nedogled...
A to za alkohol se slazem sa tobom, volim i ja da popijem, pa mi dovezu auto... Vidjao sam toliko ljudi koji potpuno alkoholisani sednu na auto (o motoru da ne pricam - ovo sam mnogo vise puta vidjao posto i sam vozim...)
Pre nekoliko dana me zaustavili sa dve stare neociscene nalepnice i novom koja je blejala kod kuce. Popio opomenu i cekao jedno petnaest minuta dok registracija nije bila proverena i dok moja vozacka nije bila proverena, da nisam mozda ucestvovao u nekom prekrsaju od datuma registracije vozila.
Korektno, smirenim tonom, jos se i iscantrao sa pandurom i ispitao ga sta me zanimalo oko propisa dok sam cekao proveru. A pandur tu mozda 30-ak godina, ne vise. Na prvi pogled nakurcen ali izgled itekako prevari.
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.